VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Stratégie

StarCraft II: Heart of the Swarm (Collectors Edition)

StarCraft II: Heart of the Swarm (Collectors Edition)

Výrobca: Blizzard
Žáner: Stratégie
Platforma: PC
Jazyk: Anglický jazyk
Dostupnosť tovaru: do 5 dní

Toto rozšírenie vyžaduje pôvodnú hru StarCraft II: Wings of Liberty, obsahuje kampaň za rasu Zergov a množstvo vylepšení do multiplayeru!

Sarah Kerrigan, kedysi Kráľovná čepelí - nejobávanejšia bytosť v celej galaxii, je teraz uväznená v podzemných priestoroch tajného výskumného laboratória. Musí uniknúť, než ju dostanú teranskí zabijaci.
Aj keď sa v prvej časti podarilo pomocou pradávneho artefaktu premeniť Kráľovnú čepelí späť na ľudskú bytosť, stále disponuje obrovskými schopnosťami a uchovala si spomienky na dni, kedy viedla roj i túžbu po pomste. Čaká ju cesta na miesto, kde by mohla založiť nový zergský roj.

Príbehová časť hry obsahuje okolo 20 misií, pričom do väčšiny z nich zasiahne i sama Sarah Kerrigan. Práve jej prítomnosť bude v misiách jednou zo zásadných volieb ovplyvňujúcich samotný priebeh misie, bude totiž možné si zvoliť, akým spôsobom do nej zasiahne (tzv. Battle Focus).
Počas kampane budú roj i jeho kráľovná postupne síliť - vďaka hlavným znakom zergov, prekotnému množeniu a evolúcii. Roj bude možné nielen šľachtiť (vyberať si akým smerom má mutovať), ale tiež vykonávať dielčie mutácie medzi misiami a tým roj pripraviť na budúce stretnutia
Aj keď sa môže zdať roj silný, jeho cesta určite nebude jednoduchá, a i na Sarah Kerrigan čakajú protivníci, ktorí sa s ňou nebudú maznať.

V multiplayeri sa dočkáme nových a inovovaných jednotiek, ktoré umožnia vytváranie nových stratégií. Súčasťou Heart of the Swarm sú tiež nové oficiálne mapy obsahujúce ďalšie prostredia a herné prvky.
Vylepšenia tiež dostanú i komunitné funkcie. Tie umožnia vytváranie skupín a klanov, v ktorých spolu budete môcť súkromne rozprávať. Bude tiež možné hrať na rebríčku ľubovoľného regiónu bez ohľadu na jazykové nastavenia. Bude možné pokračovať v hre z uloženej pozície - napr. vyskúšať si dohrať súboj medzi slávnymi hráčmi. Pôjde iež obnoviť multiplayerové hry prerušené napríklad výpadkom pripojenia alebo hardvérovým zlyhaním.

Obsah zberateľskej edície:

  • Originálna hra StarCraft II: Zerg - Heart of the Swarm (PC/MAC).
  • DVD a Blu-Ray s dokumentom o tvorbe hry.
  • CD SoundTrack.
  • Art knižka s náčrtkami a obrázkami z hry.
  • Podložka pod myš s motívem hry.
  • 3 nové portréty do hry.
  • Maznáčik do hry World of Warcraft "Pet Baneling".
  • Krídla a vlajka do hry Diablo III.

Galéria k tovaru