VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Stratégie

StarCraft II: Wings of Liberty

StarCraft II: Wings of Liberty

Výrobca: Blizzard
Žáner: Stratégie
Platforma: PC
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: 2 ks

Pokračovanie kultovej sci-fi real-time stratégie z roku 1998. Singleplayerová kampaň nadväzuje na Brood War o štyri roky neskôr, figurujú tie isté postavy: Zeratul, Jim Raynor a Kerrigan.

Tri dôverne známe rasy zostávajú prítomné, čiže Protossania, Terrani a Zergovia (posledné dve nebudú disponovať ani obdobou materskej lode). Na otázku, ako tu môžu byť Terrani, keď boli zničení na konci Brood War, odpovedal zástupca Blizzardu, že sa skladajú z odvrátenej ríše Terran Dominion, a tiež naznačil, že v príbehu zohrá úlohu starodávna kozmická rasa Xel Naga.

Terranov posilní šikovná jednotka zvaná Reapers, ktorá dokáže prekonať nerovný terén svojimi jetpackmi - zoskočiť dolu i vyletieť hore. Tešte sa i na nové herné mechanismy, ktoré majú uspokojiť ako skalných priaznivcov, tak nováčikov v sérii. Napríklad jednotky nachádzajúce sa na vyššom mieste než nepriateľ opäť obdržia útočný bonus, ale budú tentokrát zahalené do fog of war.

Súčasťou je plnohodnotný editor máp (vrátane skriptovania), ktorý garantuje maximálnu slobodu pre vytváranie modifikácií, keď do rúk dostanete rovnaké nástroje, aké používajú autori hry. Resource managment nadobudol menšie zdokonalenie, ale inak je rovnako významný ako minule, tzn. jeho ovládnutie bude nevyhnutné k úspechu (narozdiel od Warcraftu, kde nie je takým stredobodom hrateľnosti).

Galéria k tovaru