VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Akčné

Armored Core: Verdict Day

Armored Core: Verdict Day

Výrobca: Bandai Games
Žáner: Akčné
Platforma: XBOX 360
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Zem je opäť v ohrození a o cenné zdroje sa bojuje ako to len ide – a v sérii Armored Core to ide najlepšie v bitevnom robotovi. V hre budete môcť vytvárať eskadry až 20 mechov i s ich pilotmi, či už živými alebo nahradenými AI, aby ste sa následne pridali k nejakej frakcii a bojovali o nadvládu nad mnohými teritóriami v rámci multiplayeru.

Okrem toho je tu klasická kampaň s možnosťou kooperácie a hlavne sa vracia režim Operator Mode, s ktorým sa vracia i nejaká tá taktika. V Operator Mode bude jeden hráč všetko sledovať z veliteľského pohľadu a bude môcť pozerať do kokpitov jednotlivých mechov – či už tam bude živý hráč, alebo AI. Veliteľ bude môcť dávať ciele, kam sa má mužstvo presunúť, rozkazy kam útočiť a jednoducho, tento mód by mal hráčom prepožičať poriadnu taktickú hĺbku.

Mechy si budete môcť samozrejme upravovať do najmenších detailov, a kto má schované uložené pozície z Armored Core V, nech ich nemaže, táto hra ich využije! Čo sa týka úpravy robotov, bude pomerne kľúčové zladiť celý tím, aby nemal slabiny a sledoval jednu konkrétnu stratégiu a nebol len bandou robotov, ktoré si každý ušil ak ho napadlo.