VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Akčné

Tom Clancys Collection

Tom Clancys Collection

Výrobca: UbiSoft
Žáner: Akčné
Platforma: PC
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 5 dní

5 hier od Toma Clancyho v jednom balení!

Tom Clancys: Ghost Recon: Advanced Warfighter EN
V roku 2013 nasadzuje americká armáda do akcie Integrated Warfighter System (IWS), dlho pripravovaný projekt takzvaného Super vojaka. V IWS sú zakomponované moderné zbraňové systémy, satelitné komunikácie i prostriedky na prežitie. Dlhodobý program konečne priniesol prvé výsledky a je na čase overiť si jeho úspešnosť priamo v bojisku.

Tom Clancys: Splinter Cell: Chaos Theory EN
Píše sa rok 2008. Výpadky prúdu v meste, sabotáže burzových a bankových systémov, nabúranie do obranných systémov štátu - to všetko sú prejavy informačnej vojny. Aby bolo možné týmto útokom predchádzať, musia agenti tajných služieb preniknúť hlboko do teroristických sieti a zbierať cenné informácie, sú však vystavení možnostiam odhalenia.

Tom Clancys: Rainbow Six: Vegas EN
Ďalšie pokračovanie veľúspešnej taktickej akcie, v ktorej stvárnite úlohu člena špeciálnej R6 jednotky, ktorá vás tento krát zavedie do ulíc amerického centra hriechu Las Vegas. Mesto je plné domorodcov, hviezd zábavného priemyslu a hlavne turistov ktorý čelia hrozbe teroristov, a treba ich bezpodmienečne a čo najrýchlejšie zastaviť.

Tom Clancys: End War EN
Revolučná stratégia so značkou Toma Clancyho, ktorá pojednáva o téme tretej svetovej vojny. Nepôjde však o nejaké malé bitky, cieľom hry je totiž navodiť dojem celosvetového konfliktu a nie iba lokálne bitky, ako je tomu u väčšiny ostatných realtime stratégií.

Tom Clancys: H.A.W.X. EN
Prvý letecký simulátor od Toma Clancyho, ktorého príbeh je zasadený do blízkej budúcnosti, kedy súkromná vojenská organizácia nazhromaždí toľko sily, aby napadla USA. Nezostáva tak nasadnúť do špeciálne upravených leteckých strojov, ktoré sú schopné nevídaných kúskov, vrátane pomalých preletov, alebo kolmých štartov.