VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Akčné

Uncharted 3: Drakes Deception CZ (Explorer Edition)

Uncharted 3: Drakes Deception CZ (Explorer Edition)

Výrobca: Sony
Žáner: Akčné
Platforma: PS3
Jazyk: Anglický jazyk, české titulky
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Nathan Drake sa vo svojom treťom dobrodružstve vydáva z ľadových plání a skalistých pohorí Tibetu do slnkom rozpálenej arabskej púšte, kde bude hľadať dávno stratené mesto. Na ceste za dobrodružstvom stretne staré známe postavy, predovšetkým Drakovho parťáka Sullyho, a množstvo nových postáv.

Môžete očakávať dychberúce a adrenalínové zážitky, veľa akcie a občas i nejakú tú hádanku na precvičenie mozgových závitov. Skrátka to, čo hráči na sérii Uncharted toľko milujú, a čo od nej očakávajú.

Technická stránka hry opäť pokročila, čo dokazuje i využitie technológie, ktorá bola použitá i vo filme Jamesa Camerona - Avatar.

Explorer Edition obsahuje:

- Exkluzívna nádherne spracovaná drevená truhla v štýle Uncharted 3

- Verná replika Nathanovovej spony na opasok

- Presne spracovaný prsteň ako prívesok (talizman Sira Francisa Drakea)

- Veľká zberateľská soška Nathana v dramatickej pozícii

- Nádherne graficky vydarená brožúra, ktorá obsahuje prístupové kódy k bonusovým DLC: London Drake Skin and Pirate AK-47 Weapon Mod, Upper Cut Taunt, Cash Multiplier, Special Edition Decals Pack

- Ďalšie bonusové DLC špeciálne určené pre multiplayer: Callout Mod for AK-47, 'Clip Size Mod for Para-9, Clip Size Mod for G-MAL, Creepy Crawler Kickback, Carpet Bomb Kickback, Regeneration Booster

Galéria k tovaru