VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Simulátory

IL-2 Sturmovik: Wings of Prey (Platinum Edition)

IL-2 Sturmovik: Wings of Prey (Platinum Edition)

Výrobca: Cenega
Žáner: Simulátory
Platforma: PC
Jazyk: české titulky
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Táto platinová edícia obsahuje základnú hru a datadisk "Wings of Luftwaffe"

Po úspešnom konzolovom leteckom simulátore z II. svetovej vojny, IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, prichádza i na PC značne vylepšená verzia Wings of Prey.

Oproti konzolám hra vyspela čo do realistickosti, čo isto ocenia všetci virtuálni PC piloti, ktorým doma na joysticky už pomaly sadá prach. Avšak stále sa jedná predovšetkým o hru, ktorá hráčov bude baviť, takže sa nemusia báť ani menej skúsení piloti. Pre nich je rovnako tak pripravený arkádovejší mód hry s celou radou tutoriálov.

Okrem realizmu, PC verzia prináša radu vylepšení i v grafickom spracovaní. Všetky lietadlá sú až 10x detailnejšie oproti konzolovej verzii. PC výkon ďalej umožňuje zničiteľnosť všetkých budov a prostredí.

Rovnako ako na konzolách sa hráči budú zúčastňovať všetkých slávnych bitiek II. svetovej vojny, ako je bitka o Stalingrad, Korsun, Sicíliu, Berlín a samozrejme i Veľkú Britániu. Na výber je zo 40 lietadiel slávnych značiek ako Spitfire, Mustang, Messerschmitt...

Zlepšil sa aj multiplayer, kde sa bude môcť stretnúť až 32 hráčov, ktorí sa môžu prihlasovať rovno do akcie už začatej hry.

Wings of Prey: Wings of Luftwaffe
Datadisk, ktorý ako sám názov napovedá, zachytáva útok nacistov. Ponúka desať singleplayerových misií a v kooperačnom móde a možnosť hry štyroch hráčov.

Pokiaľ máte problém s aktiváciou produktu online, chybu rieši patch, ktorý si môžete stiahnuť tu.