VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Stratégie

The Sims 3: Do budoucnosti

The Sims 3: Do budoucnosti

Výrobca: Electronis Arts
Žáner: Stratégie
Platforma: PC
Jazyk: české titulky
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Vôbec po prvýkrát v celej sérii The Sims môžeme s našimi Simíkmi preskúmať budúcnosť. Postavte Simíka do časového portálu a presuňte ho do úplne novej dimenzie vzdialenej od súčasnosti niekoľko stoviek rokov. Otvorí sa vám úplne nový herný svet, ktorý začnete okamžite skúmať a objavovať jeho krásy.

Simíci dostanú jedinečnú príležitosť preskúmať nové technológie, ktoré v prítomnosti nenájdeme. K presunu z jedného miesta na druhé budeme používať napríklad hoverboardy, nebo jetpacky, k cestovaniu je možné tiež využiť dopravné prostriedky, ktoré sa vznášajú tesne nad zemou. Pozadu nezostávajú ani futuristické obleky a účesy.

V dodatku sa stretneme s novým druhom života, ktorým sú roboti nazývaní „Plumboti“, ktorých si môžeme vytvoriť rovnako ako Simíkov, môžeme ich naprogramovať, ako sa budú správať, v čom budú vynikať a podobne.

Cestovanie do budúcnosti je veľmi zradná vec. Každý krok v prítomnosti má vplyv na váš budúci život, v ktorom sa napríklad Simíci môžu stretnúť so svojimi, možno ešte nenarodenými, potomkami. Záleží len na vás, aké kroky podniknete a aká skvelá či mizerná budúcnosť vás čaká.

Hlavné rysy :
- Vezmite Simíkov do budúcnosti
- Experimentujte s pokročilými technológiami
- Zmeňte prítomnosťou svoju budúcnosť
- Privítajte Plumbotov
- Postavte si futuristické bydlisko
- Vychutnajte si život vzdialený stovky rokov