VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PSP / Športové

Tiger Woods PGA Tour

Tiger Woods PGA Tour

Výrobca: Electronis Arts
Žáner: Športové
Platforma: PSP
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Je Tiger Woods najlepším golfovým hráčom všetkých dôb? Vytvorte si hráča s pomocou najvyvinutejších technológií Game Face a prebojujte sa piatimi klasickými golfovými súťažami, medzi takými legendami ako je Tiger Woods, Jack Nicklaus a Arnold Palmer. S novými mini hrami, 19 hráčmi s licenciou a 12 autentickými golfovými ihriskami. Hra Tiger Woods PGA TOUR 06 je výzvou, ale aj príležitosťou stať sa najlepším golfovým hráčom všetkých dôb.

Hlavné rysy :
- Režim All-New Rival: Staňte sa najlepším golfovým hráčom všetkých dôb a pridajte sa k najväčším legendám golfu v dobe jeho začiatku. Viete, čo to znamená poraziť Jacka Nicklausa, alebo Tigera Wooda s jeho moderným vybavením?
- Nový spôsob odpaľovania: Po prvý krát v tejto hre ovládate každý úder od štartu až k greenu. Ľavá páka ovláda Váš švih, a pravá určuje dráhu lopty a silu jeho letu
- Call Your Shots: Oživte súťaž stávkami pred každou ranou alebo okolo. Donúti Vás to k lepšiemu výkonu
- Nové okruhy a nový hráči : Prejdite 15 detailne prepracovaných okruhov, medzi nimi nechýba Pebble Beach Golf Links, St Andrews, Reflection Bay, Doral Golf Resort, a ďalšie. Navyše môžete hrať v úlohe Tiger Woodsa a ďalších 16 hráčov PGA TOUR alebo proti ním. K ním patrí Chris DiMarco, Mike Weir, Ian Poulter, a Luke Donald.
- Nový ukazovateľ výsledkov v hre : Vybudujte si istotu v náročných situáciách a vypiľujte si silu a presnosť odpalu