VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Arkády

Contrast (Collectors Edition)

Contrast (Collectors Edition)

Výrobca: Focus Entertainment
Žáner: Arkády
Platforma: PC
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Contrast je úchvatná 2D/3D plošinová hra s hádankami, v ktorej sa počas žmurknutia oka môžete presúvať medzi fantastickým 3D svetom a tajomným tieňovým 2D vesmírom.

V hre Contrast sa ponoríte do snového a surrealistického sveta 20. rokov 19. storočia, ktorý sa inšpiruje atmosférou kabaretov a obsahuje množstvo odkazov na noirové filmy. V tomto vesmíre, kde sú hranice medzi showmanstvom, mágiou, intrigami a klamom značne rozostrené, sa ujmete úlohy Dawn. Imaginárnej kamarátky mladej slečny s menom Didi. Detskí imaginárni priatelia sú vždy veľmi zvláštni a Dawn nie je žiadnou výnimkou. Veď dokáže prekĺznuť z 3D snovej krajiny do paralelného 2D tieňového sveta, ktorý je k nej pripútaný.

Vrhnite svetlo na temný príbeh tým, že budete manipulovať so sveteľnými zdrojmi v 3D svete, vďaka čomu narušíte, zväčšíte či zmenšíte dvojrozmerný svet tieňov. Manipulácia a presuny medzi svetlom a tieňom budú kľúčovými prvkami, ktoré vám pomôžu vyriešiť množstvo hádaniek, ktoré preskúšajú schopnosti vašej šedej kôry mozgovej!

Contrast je hra s očarujúcou atmosférou a bohatým jazzovým soundtrackom, o ktorý sa postarala skvelá a zvodná Laura Ellis so skupinou talentovaných hudobníkov z Montrealu. Pomocou Dawniných zvláštnych schopností môžete odhaliť záhady tohoto sveta a zachrániť Didi pred tajomstvami, ktoré hrozia pohltiť ako ju, tak i jej rodinu.

Obsah Collectors Edition:

  • Originálna hra Contrast
  • Vývojársky denník
  • Soundtrack (MP3)
Hlavné rysy :
- Zažite jedinečný zážitok s čarovnou atmosférou noirových kabaretov
- Prepínajte hrateľnosť medzi 3D a 2D a preskúmajte svet tieňov
- Dospelá a originálna téma, ktorá sa v žiadnej videohre doposiaľ neobjavila
- Surrealistické snové výtvarno 20. rokov
- Kabaretný soundtrack a profesionálne nahovorenie postáv
- Kúzelný vesmír, v ktorom sa svetlo spája s tieňom a vytvára originálnu hrateľnosť