VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Športové

My Self Defense Coach

My Self Defense Coach

Výrobca: UbiSoft
Žáner: Športové
Platforma: XBOX 360
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 5 dní

Výuková hra, ktorá pomôže hráčom rozvíjať sebavedomie, ktoré potrebujú pre efektívnejšie reakcie v nepríjemných situáciách a umožní im objavovať spôsoby ako sa chrániť pred rôznymi formami fyzického napadnutia.

My Self Defence Coach kombinuje fitness tréning a výcvik sebaobrany v štyroch hlavných kategóriách, ktoré sú pre sebaobranu najdôležitejšie, a to: technika, vytrvalosť, vyrovnanosť a reflex. Inovatívna technológia senzoru Kinect umožňuje sledovanie pohybu s okamžitou spätnou väzbou a napomáha tomu, aby hráč zvládol základy sebaobrany jednoducho a rýchlo, bez ohľadu na jeho schopnosti. Tieto techniky vyučuje skúsený tréner sebaobrany.

Hráči sa dostanú do formy, keď sa budú učiť nové schopnosti a fitness cviky inšpirované kick-boxom a bojovým umením. Tiež si zlepšia svoje reflexy vďaka zábavným mini hrám. Ak chcete zostriť svoju myseľ i telo, My Self Defence Coach zahŕňa tiež meditatívne formy cvičení, vrátane Tai Chi, ktoré vás naučí ako zostať kľudný a vyrovnaný v stresových situáciách.