VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Detské

Viva Piňata: Party Animals CZ

Viva Piňata: Party Animals CZ

Výrobca: Microsoft
Žáner: Detské
Platforma: XBOX 360
Jazyk: české titulky a dabing
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Dobrodružstvo s Piňatami nekončí!

Popis :
Kompilácia viac ako 40tich zábavných multiplayer minihier pre 4 hráčov, ktoré je možné hrať na jednej konzole i online cez Xbox Live. Hra ponúkne rovnako netradičné vizuálne spracovanie ako pôvodná hra a svoj návrat v hre oslavujú i známe piñaty - Hudson Horstachio, Paulie Preztail, Franklin Fizzlybear a Fergy Fudgehog.

Hra sa pritom štylizuje do podoby virtuálnej TV Show, v ktorej budete v úlohe jednej zo štyroch piñát súťažiť v minihrách určených pre celú rodinu, medzi nimi nechýbajú hromadné bitky a rad závodných bitiek v neobvyklých lokáciách, ktoré ukrývajú veľa bonusov. Pre hráčov, ktorí po ruke žiadnych kamarátov nemajú, je v hre prítomná možnosť súperiť proti umelej inteligencii.
zdielaj na:  Viva Piňata: Party Animals CZ Hra pre Xbox 360 - GameExpres.sk - predaj hier - Zdielaj na Facebooku  Viva Piňata: Party Animals CZ Hra pre Xbox 360 - GameExpres.sk - predaj hier - Tweetni  Viva Piňata: Party Animals CZ Hra pre Xbox 360 - GameExpres.sk - predaj hier - Pridaj do Google záložiek