VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / FPS

Cabelas Survival: Shadows of Katmai + puška

Cabelas Survival: Shadows of Katmai + puška

Výrobca: Activision
Žáner: FPS
Platforma: XBOX 360
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Balenie obsahuje okrem hry tiež pušku Top Shot Elite, s ktorou sa hra ovláda.


Ocitnete sa tvárou v tvár nemilosrdnej sile prírody! Prekvapivo hlboký príbeh je prešpikovaný výzvami k prežitiu v extrémnych podmienkach. Otestujte si svoje inštinkty pri love zaisťujúcim nevyhnutné jedlo. V snahe dokončiť tajomné poslanie budete musieť čeliť neutíchajúcim výzvam a životu v nehostinnej aljašskej divočine.

Bohatý príbehový režim - vysoko detailný príbeh o prežití a epické dobrodružstvo sa odohráva priamo pred vašimi očami. Pri hľadaní úkrytu budete musieť prekročiť hornatý terén, husté súvislé lesy i zmrznuté a klzké cesty. Zranenie a izolovanie uprostred nepriateľskej divočiny ste odstrihnutí od všetkých možností na záchranu - a musíte splniť svoje tajomné poslanie.

Lovec alebo korisť - cestou ste konfrontovaní s niektorými zo svetovo najnebezpečnejších predátorov. Tieto dravé zvieratá sú rovnako hladné ako vy. Lovte pre život a vezmite si to, čo potrebujete od zeme k prežitiu, ale nezabudnite, že ste lovené tiež. Nezostáva než si položiť otázku: kto zostane posledný v tomto boji o prežitie?

Strieľanie – žiadny titul Cabela by nebol kompletný bez streľby. Čakajú vás náročné bitky proti silným nepriateľom, a priekopnícke prelínania boja z pohľadu prvej a tretej osoby. Môžete si zahrať i s kamarátom vo vzrušujúcej kooperácii, pri ktorej sa budete snažiť odraziť vlny smrtiacich predátorov.