VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / RPG

The Guided Fate Paradox

The Guided Fate Paradox

Výrobca: NIS
Žáner: RPG
Platforma: PS3
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Vytvorený tým istým tímom vývojárov, ako Disgaea: Hour of Darkness, The Guided Fate Paradox je duchovným nástupcom hry ZHP Unlosing Ranger Vs. Darkdeath Evilman - extrémne zlodejského RPG. The Guided Fate Paradox pokračuje v rovnakom duchu s čerstvým a unikátnym prístupom k žánru zlodejských RPG, s nezabudnuteľným osadenstvom postáv a príbehom, množstvom prispôsobení a zdanlivo nekonečnej znovuhrateľnosti.

Hráči sa ponoria do úlohy stredoškolského študenta Reny Kagurazaka, ktorý sa stal bohom v lotérii v obchode! Reny musí cestovať cez Skopírovaný svet, aby dokázal zmeniť udalosti v originálnom svete a plniť ľuďom želania. Nie je v tom však nejaký háčik?

Hlavné rysy :
- Hlboká možnosť prispôsobenia brnení, zbraní a množstva ďalších vecí. Chcete vojenské maskáče? Alebo radšej pretekárske nohavice? Tak nech sa páči!
- 3D náhodne generované dungeony ponúkajú prekvapenie na každej úrovni! Nemajte strach zo smrti - ste Boh! Levely, ktoré získavate v dungeonoch, vám pomôžu zlepšovať svoje schopnosti
- Na grafickej práci sa podieľal Noize Ito (z anime seriálu The Melancholy of Haruhi Suzumiya )
- 3D prvky vo vysokom rozlíšení ponúkajú krásny vizuálny zážitok počas prechádzania nadprirodzeným dungeonom! Nebojte sa, nebudete sami - anjeli stoja na vašej strane!
- Disgaea - inšpirované super-devastujúce špeciálne útoky vám umožnia rozdrviť svojich nepriateľov množstvom rôznych kreatívnych spôsobov!