VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Adventúry

Adventure Game Pack

Adventure Game Pack

Žáner: Adventúry
Platforma: PC
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Adventure game pack obsahuje troch špecifických predstaviteľov adventúrneho žánru - hry Aura 2, Dead reefs a Safecracker.


Aura 2
Pokračovanie tajomnej puzzle adventúry, ktorá poteší najmä priaznivcov prvého dielu a milovníkov adventúr typu Myst/Atlantis. Príbeh sa točí okolo kolekcie zvláštnych prsteňov, ich majiteľ po skombinovaní špecifických artefaktov môže prijať nesmrteľnosť a veľkú silu. Tieto prstene chránili klan Keepers, ktoré znepokojili skaz od Durada (vodcu konkurenčného klanu), ktorý hodlá prstene získať a novú nabitú silu využiť k páchaniu zla.

Dead Reefs
Klasická adventúra odohrávajúca sa v 18.storočí na ostrove s rovnakým názvom, ktorý leží na dohľad anglických brehov. Ostrov Dead Reef je známy predovšetkým vďaka tomu, že ho obývali šialení piráti, ktorí mali vo zvykoch potápať a okrádať všetky lode, ktoré sa k brehom ostrova priblížili.


Safecracker
Puzzle adventúra, v ktorej hráč preberá úlohu skúseného kasára, ktorého si najali príbuzní práve zomrelého multimilionára Duncana Waltera Adamsa. Tento veselý chlapík s zvláštnym zmyslom pre humor sa totiž rozhodol, že si jeho rodina bude musieť všetky tie milióny a miliardy zaslúžiť a ukryl testament do jedného z 35 sejfov, ktoré sú rozmiestnené v jeho usadlosti. Úloha pre hráča je celkom jasná. Musí rozlúštiť všetky hádanky, ktoré nastražil Duncan Walter Adams, dostať sa k tím sejfom, všetky otvoriť a nájsť testament a samozrejme predať rodine. Jedine tak dostanete aj vy peniažky.