VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Akčné

Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition

Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition

Výrobca: Lucas Arts
Žáner: Akčné
Platforma: XBOX 360
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 9 dní

Ďalší diel akčnej záležitosti zo sveta Hviezdnych vojen z pohľadu tretej osoby, odohrávajúci sa tento krát medzi 3. a 4. dielom filmu a uvádzajúci vás do úlohy zloducha – žiaka Darth Vadera, ktorého cieľom je zbaviť celú galaxiu existencie rytierov Jedi.

V úlohe hlavného hrdinu budete čeliť rôznym situáciám s pomocou štyroch základných prostriedkov – síl. Ide o Force push (napr. odhadzovanie nepriateľov), Force grip (naopak, priťahovanie nepriateľov a objektov k sebe), Force repulse (schopnosť odrážať nepriateľa a objekty – akýsi štít) a Force lightning (ničenie nepriateľov i objektov s pomocou riadených úderov bleskom).

Behom hlavného dobrodružstva narazíte nielen na postavy známe, ale i úplne nové, vytvorené práve pre príbeh hry. Čo sa lokalít týka, čaká vás návšteva odlišných miest vrátane planéty Kashyyyk, TIE Fighter továrne, planéty Raxus Prime, planéty Felucia a ďalšie. Autori navyše sľubujú, že rozhodnutia a vaše činy v rôznych situáciách ovplyvnia ďalší priebeh hry, ktorá bude disponovať niekoľkými odlišnými koncami, ktoré otrasú radami oddaných Star Wars fanúšikov.

Ultimate Sith Edition hráčom umožní plne sa oddať temnej strane sily a taktiež sa stretnúť so samotným Lukom Skywalkerom. To všetko v troch úplne nových misiách.

Hlavné rysy :
- Darth Vader ako hlavná postava
- Príbeh položený medzi 3. a 4. diel filmu
- Maximálna interaktivita všetkých objektov
- Realistické a logické chovanie NPC postáv
- Známe ale i úplne nové postavy

Galéria k tovaru