VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Online

Guild Wars: Factions

Guild Wars: Factions

Výrobca: ArenaNet
Žáner: Online
Platforma: PC
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 5 dní

Proroctvo Hľadača plameňa sa naplnilo. Teraz sa musíte vydať na juh do Canthy - do ríše zničenej surovou, nekonečnou vojnou, ktorú medzi sebou vedú dva znepriatelené národy. Zvoľte si, do koho služieb sa dáte, vytvárajte spojenectvá a veďte svoju guildu do boja proti starodávnemu zlu, ktoré sa zasa chystá zamoriť svet.

Guild Wars: Factions je ďalšou samostatnou kapitolou z epickej ságy Guild Wars. Pridajte sa k viacej než miliónom dobrodruhov z celého sveta a vydajte sa spolu s nimi odhaliť nový príbeh, preskúmavať nové krajiny a učiť sa celkom nové schopnosti.

Ide o samostatný datadisk! Na hranie nemusíte mať pôvodnú Guild Wars, ale hra zároveň neobsahuje pôvodný svet Guild Wars do ktorého sa bez originálnej hry Guild Wars nedostanete (môžete hrať iba nové lokality datadisku)!

 

Hlavné rysy :
- Hrajte on-line bez poplatkov na zabezpečených serveroch Guild Wars
- Hrajte sami, alebo si s priateľmi založte guildu a stretnite sa v celosvetových turnajoch
- Zvoľte si jedno z unikátnych zameraní, medzi ktorými nájdete nového Zabijaka a Ritualistu
- Vychutnajte si revolučné, adrenalínom nabité dobrodružstvo, u ktorého sa nemusíte obávať dlhého času stráveného s cestovaním, vysokých postihov za smrť či tzv. spawn campingu
- Ovplyvnite pomer síl medzi dvoma bojujúcimi národmi, vytvárajte spojenecké zväzky a bojujte o nadvládu nad bohatou oblasťou Cantha
- Hrajte ako Guild Wars, tak Guild Wars: Factions a putujte po krajinách Tyrie aj Canthy