VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Adventúry

Beyond: Two Souls

Beyond: Two Souls

Výrobca: Sony
Žáner: Adventúry
Platforma: PS3
Jazyk: Anglický jazyk, české titulky
Dostupnosť tovaru: na sklade

Cesta životom:

Hra BEYOND: Two Souls mapuje líniu 15 rokov života hrdinky Jodie Holmes. Hráčom poskytuje jedinečnú príležitosť nazrieť do jej sveta v období medzi 8. až 23. rokom života, prežiť s ňou šťastné i smutné okamihy a objaviť, ako sa stala tým, čím je.

V jednotlivých scénach môžu hráči ovplyvňovať osud malého dievčaťa, mladej tínedžerky a následne dospelej ženy a sprevádzať ju na dobrodružnej ceste, na ktorej objaví svoju vlastnú identitu, pochopí svoju jedinečnosť a odhalí najväčšie tajomstvo života: čo sa stane, keď zomrieme.

Ide o emóciami nabitú, epickú a originálnu hru plnú prekvapení a nepochybne aj o najambicióznejší titul od uznávaného štúdia Quantic Dream, tvorcu titulu HEAVY RAIN.

Príbeh bez chronológie:

Príbeh Jodie Holmes nie je podaný chronologicky a scény nasledujú v neusporiadanom poradí. Hráči budú ovplyvňovať osud Jodie v čase dospelosti, tínedžerskom veku i v detstve a uvidia dôsledky ešte pred odhalením príčin. Ich úlohou je usporiadať udalosti v správnom poradí a poskladať tak príbeh.

V každej scéne vystupuje Jodie v inom veku. Počas hry sa mení jej vzhľad, oblečenie, účes, spôsoby chôdze, rozprávania a samozrejme aj okruh jej záujmov a aktivít, ktorým sa venuje.

Hráči budú sledovať postavu Jodie vo veku 8 rokov, inšpirovanú herečkou Ellen Page v čase jej detstva a prostredníctvom scén uvidia, ako spolu s ostatnými postavami rastie a ako sa vyvíja jej život.

Hviezdne obsadenie:

V titule BEYOND: Two Souls si zahrali dvaja slávni americkí herci: ELLEN PAGE (JUNO, INCEPTION, ďalšie pokračovanie série XMEN) originálnym spôsobom stvárňuje postavu JODIE HOLMES. WILLEM DAFOE (PLATOON, eXistenZ, SPIDERMAN) hrá NATHANA DAWKINSA, vedca, ktorý sa pre Jodie stane druhým otcom a pomôže jej prijať to, kým je.

Herecké výkony hlavných postáv boli nasnímané v 3D priestore, vďaka čomu sa postavy, ktoré v hre stvárňujú, pohybujú a hovoria presne ako oni. Vývojárom sa tak podarilo dosiahnuť vysoký stupeň vernosti a autentickosti v 3D formáte.

Úplne nový spôsob hrania hry:

Každá hra zo štúdia QUANTIC DREAM dokonale vystihuje jeho zámer vytvárať originálne tituly a objavovať prevratné spôsoby tvorby videohier. Namiesto toho, aby titul vytvorili podľa odskúšaného a úspešného receptu, ktorý sa osvedčil v prípade hry HEAVY RAIN, rozhodli sa prísť s novými nápadmi a nájsť nové spôsoby, ako z príbehu vytvoriť hru.

Hra BEYOND: Two Souls prináša veľa vynikajúcich nápadov a techník a prináša dokonalý herný zážitok, ktorý sa v mnohom odlišuje od HEAVY RAIN. Zároveň však stavia na rovnakých základoch, čo sa týka vytvárania prepracovaného zážitku nabitého emóciami.