VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Akčné

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena EN

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena EN

Výrobca: Atari
Žáner: Akčné
Platforma: PC
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Vylepšený remake hry The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay ponúka predĺženú kampaň jedného hráča, nový mód hry viacerých hráčov, mnoho ďalších vylepšení a to všetko v úplne novom grafickom kabáte - prepracované postavy, nové textúry, audio a zmien sa ušlo aj umelej inteligencii.

Znova sa vžijete do roly Riddicka, charizmatického bojovníka schopného vidieť aj v tme. Postaviť sa budete musieť obávanej kapitánke Revas a jej zotročeným bojovým dronom v novej epizóde zasadenej priamo za Riddickov útek, keď Riddick a Johns narazia na loď Dark Athena.

Minimálne systémové požiadavky: Windows XP SP2, Windows Vista, Procesor Intel Pentium D 805, alebo AMD Athlon X2 3800+, Pamäť RAM: 1 GiByte (2 GiByte pre Windovs Vista), Grafická karta: Ati Radeon HD 2600 XT, alebo Nvidia Geforce 6800 Ultra, Voľné miesto na disku 11 GB Odporúčané systémové požiadavky: Procesor Intel Core 2 Duo 1.8 GHz, alebo AMD Athlon X2 5200+, Pamäť RAM 2 GiByte, Grafická karta Ati Radeon HD 3850,alebo Nvidia Geforce 8800 GT

Galéria k tovaru