VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Závodné

F1 2013 (Classic Edition)

F1 2013 (Classic Edition)

Výrobca: Codemasters
Žáner: Závodné
Platforma: XBOX 360
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Tohtoročné vydanie predstavuje nový herný mód F1 Classics, vďaka ktorému môžu po prvýkrát fanúšikovia v tejto ocenenej sérii pretekať s klasickými autami na kultových okruhoch proti legendárnym jazdcom.

F1 2013 obsahuje všetky autá, okruhy a hviezdnych jazdcov zo sezóny 2013, počínajúc Lewisom Hamiltonom v jeho Mercedesu, Sergiom Perezom predstavujúcim sa po prvýkrát vo voze McLaren-Mercedes, všetkými novými šoférmi i pravidlami vrátane výmeny pneumatík a prerobeného riadenia, aby autenticky odrážali potešenie z pretekania v celom ohromujúcom zozname áut FORMULA ONE™. Rada herných vylepšení, ako split-screen a online multiplayer, navyše nové herné módy i návrat tých starých, vám zaistí najkomplexnejší zážitok s FORMULA ONE vo videohernej histórii.

F1 2013 dáva fanúšikom FORMULA 1™ možnosť pretekať proti legendárnym jazdcom v autách z rôznych ér histórie FORMULA ONE, hlavne s radou klasík z 90. rokov. F1 Classics na čele s legendárnym hlásateľom Murrayom Walkerom umožňuje pretekať s kultovými autami z 90. rokov od stajní Williams, Lotus a Ferrari s jazdcami ako Mario Andretti, Nigel Mansell, Emerson Fittipaldi a Gerhard Berger, na klasických okruhoch Brands Hatch a Jerez. Tento obsah je tiež dostupný v celej rade ďalších módov, vrátane split-screenu a online multiplayeru.

Premiová verzia F1 2013 (Classic Edition) prináša ešte klasickejší obsah s dvoma packmi navyše, ktoré ponúknu ďalšie okruhy zo série z roku 1990, ktoré si môžete užiť v F1 Classics a ďalších herných módoch. Pack 1990 zahŕňa klasické autá od Williams i Ferrari a jazdcov ako David Coulthard, Jacques Villeneuve, Eddie Irvine, Alain Prost a ďalších.