VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / FPS

Battlefield 3 (Premium Edition - hra + 5DLC)

Battlefield 3 (Premium Edition - hra + 5DLC)

Výrobca: Electronis Arts
Žáner: FPS
Platforma: PS3
Jazyk: Anglický jazyk
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Súčasťou balenia je základná hra Battlefield 3 a všetkých 5 digitálnych rozšírení pre hru (BF3: Back to Karkand, BF3: Close Quarters, BF3: Armored Kill, BF3: Aftermath, BF3: End Game) + množstvo ďalších výhod (BF3: Multiplayer Head-Start Kit)


Battlefield 3
V hre Battlefield 3, si zahráte za elitného vojaka US Marines. Srdce vám rozbúši singleplayer i bezkonkurenčný multiplayer v misiách rozosiatych po celom svete. Nový engine Frosbite 2 posunie túto strielačku na úplne novú úroveň.

Vývojové štúdio DICE si drží náskok pred konkurenciou. A vďaka inováciám v hernom engine, bude mať Battlefield 3 vynikajúcu kvalitu obrazu, rozľahlé arény, masívny deštrukčný model, dynamický zvuk a neuveriteľne realistické animácie postáv. Guľky vám budú lietať okolo uší, steny sa zrútia pri zásahu a výbuch vás pribije k zemi.

Battlefield 3 PREMIUM (5xDLC)
Battlefield 3 Premium je nová služba s veľkým množstvom tematicky zameraného obsahu, ktorá hráčom poskytne možnosť zahrať si všetky pripravované rozšírenia prednostne, obohatiť si možnosti úprav vlastného vojaka a získať rad exkluzívnych predmetov do hry za skvelú cenu.

V rámci členstva získa hráč všetkých päť tematických rozširujúcich balíčkov pre Battlefield 3 vrátane dvojtýždňového prednostného prístupu do boja. Dostane aj veľké množstvo unikátnych herných predmetov, ktoré nemožno nikde inde získať. Ide napríklad o nôž ACB-90, sadu psích známok a exkluzívne kamufláže pre vojakov i zbrane. Členovia klubu Battlefield 3 Premium získajú aj prístup k novým funkciám, ako je napríklad možnosť resetovať štatistiky, dostať prednostné miesto v radoch na serveroch a vytvárať nové emblémy pre čaty.

Battlefield 3 Multiplayer Head-Start Kit
V rámci tejto sady si hráči automaticky odomknú 15 rôznych zbraní, doplnkov a vylepšení pre bojovú techniku, ktoré im pomôžu okamžite naskočiť do hry.

Hlavné rysy :
- Frostbite 2 – Battlefield 3 pracuje na engine Frosbite 2, najvýkonnejšom engine, na ktorom sú animácie, výbuchy, osvetlenie a zvuky prepracovanejšie a reálnejšie
- Vžite sa do boja - Budete počuť, ako budú guľky narážať do stien blízko vás, zatiaľ čo budete ťahať padlých kamarátov do bezpečia. Bojové peklo zaútočí na vaše zmysly a budete mať pocit, ako by ste boli priamo v akcii
- Bojové vozidlá - využijete všetky možné bojové prostriedky, či už pozemné, tak i letecké a námorné
- Boj v mestách - Bojujte na známych i nečakaných miestach v USA, na Strednom východe a Európe. Úzke uličky miest sa budú striedať so spustošeným predmestím a bojom v otvorenej krajine