VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Simulátory

DCS: Black Shark + CZ manuál

DCS: Black Shark + CZ manuál

Žáner: Simulátory
Platforma: PC
Jazyk: Anglický jazyk, český manuál
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Od tvorcov leteckého simulátoru Lock On
Pridávame základný manuál v PDF formáte o 40 stránkach na CD.


Skutočný letecký simulátor bojovej helikoptéry s plne funkčnou 3D kabínou, vrátane kompletnej ponuky zbraňových systémov a reálnych leteckých operácií. Na druhú stranu, tento titul nie je určený len pre tých, ktorí hľadajú výzvu. Jedným kliknutím myši urobíte z vrtuľníku v rovnakom grafickom prostredí a rovnako v rovnakej palubnej výbave, klasickú akčnú hru - strielačku... Na svoje si teda prídu i tí, ktorí chcú len strieľať, popr. pripadať si dosť dobre i bez toho, že o vrtuľníku vie len to, že nevypadá ako lietadlo. Výhoda tejto hry teda spočíva v prispôsobení simulátoru nielen vlastným schopnostiam ale tiež z hľadiska náročnosti simulátoru ako celku.

Model vrtuľníku bol naprogramovaný takým spôsobom, aby dokázal reagovať na vonkajšie vplyvy okolitého prostredia ale tiež na zlé zaobchádzanie s vrtuľníkom. Behom nízkeho letu nad korunami stromov môžete rotorom zavadiť o okolité predmety. Následky sú vymodelované. Pri tvrdom pristáti môžete zlomiť predný podvozok, alebo ho len nepatrne poškodiť - na výsledku je to opäť vidieť. Napríklad práve podvozkovej sústave vývojári z hľadiska akcie a reakcie venovali nezvyčajne vysokú pozornosť. To isté sa týka rotorových listov, pohonnej jednotky a komplexného vybavenie v kabíne.

3D kabína obsahuje každý spínač a každý budík, ktorý je súčasťou reálneho vrtuľníku. Výhoda plynulej animácie ihlových budíkov i ľahkého spôsobu ovládania myšou, uľahčuje využitie 3D kabíny, vrátane ovládania v akomkoľvek režime letu. Zvyknete si i na využívanie rádio navigačného vybavenia, vrátane rádio komunikácie, popr. letu s využitím auto pilota.

Hlavné rysy :
- Engine navrhnutý pre vrtuľníky
- Interaktívna kampaň a bojové misie
- Maximálne realistický model Ka-50
- 100%-né vybavenie v 3D kokpite
- Všetky zbraňové systémy
- Rádionavigácia/radiokomunikácia
- Palivový, hydraulický, elektrický systém
- Autopilot (kompletný)
- Editor pre programovanie misií a letov