VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Online

Final Fantasy XI - The Vanadiel Collection

Final Fantasy XI - The Vanadiel Collection

Výrobca: Square-Enix
Žáner: Online
Platforma: PC
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Pôvodná hra spolu s 2 datadiskami (Rise of the Zilart, Chains of Promathia) a 30 dní hrania zdarma!


Prvá online hra z najslávnejšej japonskej RPG série všetkých dôb, ktorá vám dá možnosť zažiť nové dobrodružstvá v hernom svete, ktorý sa od klasických fantasy svetov v ostatných MMORPG hrách výrazne líši svojim vzhľadom, atmosférou, architektúrou atď.

Herný svet nazvaný Vana'diel je rozdelený na viac než 100 veľkých oblastní a ponúka možnosť uplatnenia v jednom zo šiestich povolaní. Preferovaný štýl hrania FFXI je skupinová hra, pričom nudiť sa nebudú ani samotári, questov je totiž viac než dosť pre všetkých. Väčšina z nich nie je nijako novátorská, či objavná. Ide o to dostať sa na koniec dungeonu a poraziť finálnu príšeru. Avšak vďaka dobre fungujúcemu systému je i veľké množstvo súbojov zábava.

Herný svet je naviac dynamický a mení sa v závislosti na činoch hráča. Technické spracovanie je parádne. Štýlovo sa jedná o mix západnej a východnej kultúry, tak ako je to známe z niektorých dielov série. Hardwarové nároky záležia na nastavenej miere detailu, rozlíšenia a množstve hráčov v jednej zóne.