VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Akčné adventúry

Tomb Raider: Anniversary

Tomb Raider: Anniversary

Výrobca: Eidos
Žáner: Akčné adventúry
Platforma: XBOX 360
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Nejedná sa o kópiu prvého dielu TR série z roku 1996, ako by sa mohlo na prví pohľad zdať, ale skôr ide o nový titul, ktorý sa nechal originálom len inšpirovať.

Hra je postavená na enginme použitom pre Tomb Raider: Legend a nasledovať v nej budete osudy Lary Croft, ktorá je najatá silným syndikátom, aby pre neho získala artefakt známy ako Scion. Časom však Lara zistí, že si z nej urobili syndikát, ktorý má zohrať úlohu v ďaleko väčšom pláne. Lara však vezme situáciu do svojich vlastných rúk, čo ju dovedie až k rozlúšteniu záhady stojacej za tajomným artefaktom Scion.

Dostanete možnosť pozrieť sa do známych, ale rozšírených miest z pôvodnej hry, medzi nimi nechýba ani Peru, Grécko, Egypt a ďalšie. Jednotlivé úrovne však boli upravené tak, aby sa dali prechádzať s niekoľkými spôsobmi. Nájdete v nich navyše nové hádanky, budete používať nové doplnky a využívať i rozšírené Lariné akrobatických schopností. Na druhej strane na vás čakajú i ďaleko chytrejší nepriatelia vrátane krokodílov, vlkov, medveďov a chýbať nebude ani T-Rex.