VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Stratégie

Pirátská antologie (Port Royale 1+2 + Tortuga)

Pirátská antologie (Port Royale 1+2 + Tortuga)

Výrobca: T2
Žáner: Stratégie
Platforma: PC
Jazyk: české titulky
Dostupnosť tovaru: do 3 dní

Táto špeciálna edícia vám prináša vôňu exoticky a dobrodružný svet pirátov hneď v troch veľmi podobných, avšak nemenej zábavných tituloch.

Tortuga: Piráti Nového Sveta CZ
Hra sa odohráva v Karibiku v 16. až 17. storočí, kombinuje príbeh a stratégiu bitiek na mori. Chyťte bukanýrov, napadnite mestá a porazte slávnych pirátov. Môžete si vylepšiť rozpočet nákupom a predajom tovaru a jeho prevozom medzi mestami. Vďaka peniazom si budete môcť aj dovoliť kúpiť lepšie a rýchlejšie lode.

Port Royale CZ
Špičková obchodne-budovateľská stratégia zo zlatého veku pirátov a bukanýrov - to je Port Roayle. Na obrovskej ploche oceánu Vás ako námorníka čaká množstvo dobrodružstiev, bojov a naháňačka za pokladom. Sami sa rozhodnete, či chcete byť obchodníkom a budovať svoje prosperujúce impérium, či "ľahko" zbohatnúť v úlohe piráta a stať sa postrachom všetkých v Karibiku.

Port Royale 2 CZ
Staňte sa obchodníkom v Karibiku 17. storočia v druhom pokračovaní obľúbenej realtimeovej stratégie Port Royale II. Hra neponúka len pozíciu obchodníka, ale aj úlohu budovateľa a staviteľa nových priemyselných štruktúr, ktoré vo veľkej miere ovplyvnia vzhľad fungovania Nového sveta. Neoddeliteľnou súčasťou snaženia každého obchodníka a budovateľa v Karibiku je starostlivosť o nebezpečenstvo zo strany pirátov a vojenských lodí. Preto je dôležité všetko dopredu dôkladne pripraviť, obchodné lode vyslať s ozbrojeným sprievodom, ktorý sa pirátov nezľakne a naopak ich bude až do posledného muža posádky naháňať po celom Karibiku.