VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Logické

Bejeweled Collection

Bejeweled Collection

Žáner: Logické
Platforma: PC
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 5 dní

Užite si najúspešnější logický rýchlik posledných 10. rokov – Bejeweled! Obsahuje pôvodný Bejeweled a kritikou oceňované pokračovania Bejeweled 2 a Bejeweled Twist! Pridajte sa k pol miliarde ľudí, ktorí si značku Bejeweled vyskúšali.

Bejeweled: Bejeweled je jedna z najlepších logických hier. Presúvajte diamanty aby boli tri a viaceré v jednej rade alebo v stĺpoch. Pokiaľ sa vám podarí zoradiť štyri alebo viacej diamantov, získavate bonusové body. Po získaní určitého počtu bodov postupujete do ďalšieho kola. Hra skončí, pokiaľ už nie je žiadna možnosť pohybu.

Bejeweled 2: Druhý diel jednej z najlepších logických hier. Presúvajte diamanty tak aby boli tri a viacej v jednej rade alebo stĺpci. Pokiaľ sa vám podaria zoradiť štyri alebo poprípade viacej diamantov, získavate bonusové body. Po získaní určitého počtu bodov postupujete do ďalšieho kola. Hra končí, pokiaľ už nie je žiadna možnosť pohybu.

Bejeweled Twist: Otočka, spojenie, výbuch! Otáčajte drahokamy, spájajte elektrizujúce kombá a prekonajte prekážky v tejto vzrušujúcej hre s prepracovaným mechanizmom Bejeweled!