VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Športové

FIFA 14 CZ

FIFA 14 CZ

Výrobca: Electronis Arts
Žáner: Športové
Platforma: PS3
Jazyk: české titulky a dabing
Dostupnosť tovaru: 5 ks

Tento rok budú hráči oveľa viac motivovaní k precíznemu zakladaniu akcií zo zálohy vedúcim k diktovaniu tempa hry.

Čistá strela (Pure Shot) a nové fyzikálne správanie lopty opäť prinesie zásadnú zmenu systému streľby. Táto funkcia prepožičia hráčom novú úroveň inteligencie, ktorá im pomáha upraviť postoj a uhol tela tak, aby boli schopní vyslať maximálne presnú strelu.

Reálna fyzika lopty (Real Ball Physics) určuje presnú trajektóriu lopty, takže hráči môžu strieľať s veľkou razanciou i zo značnej vzdialenosti, vypúštať presné rany, kedy lopta pomaly stúpa nahor, alebo ohrozovať súperovho brankára pokusmi s prudko klesajúcou loptou.

Vďaka schopnosti krytie lopty (Protect The Ball) môže hráč odraziť a odblokovať pokusy súpera o odobraní lopty pri pohybe v akejkoľvek rýchlosti, rovnako ako pretlačiť ju v súbojoch pred prijatím prihrávky a následne sa prepracovať do kvalitnej šance.

Vylepšenia dostala i inteligencia spoluhráčov (Teammate Intelligence) v útoku i obrane. Vďaka novej logike rozhodovania sú obrancovia schopní pokrývať protihráčov oveľa rozumnejšie a tesnejšie, dopredu čítať možné trasy nábehov súpera a lepšie vyhodnocovať potrebu poskytnutia podpory spoluhráčom v snahe opäť získať loptu.

Vďaka driblovaniu s loptou pri šprinte (Sprint Dribble Turns) je hráč schopný zmeniť dráhu svojho šprintu akýmkoľvek smerom i vo vysokej rýchlosti pri zachovaní dynamiky pohybu a kontroly nad loptou, čo mu dodáva sebavedomie pri pokuse o prekonanie obrancu v situáciách jeden na jedného.

Funkcia variabilného driblingu (Variable Dribble Touches) predstavuje rôzne pohyby s loptou počas šprintu. Technickí hráči sa môžu pri rýchlom behu s loptou tešiť na presnejšie možnosti ovládania a vedenie lopty.

Okrem inovácie samotného herného systému zápasov prinesie FIFA 14 veľmi výrazné zmeny v režime kariéry. V systéme globálneho vyhľadávania talentov (Global Scouting Network) bude fungovať reálne prostredie profesionálneho skautingu futbalistov. Hráči získajú možnosť v priebehu celej sezóny rozvíjať svoju sieť skautov a meniť jej zadanie.

FIFA 14 ponúkne atraktívne online funkcie, ktoré prepoja fanúšikov s ich milovaným športom i vzájomne v režime EA SPORTS Football Club, ktorý tvorí jadro FIFI 14. Na báze tejto futbalovej sociálnej siete hráči komunikujú, súťažia a zdieľajú svoje zážitky s miliónmi ďalších ľudí na svete. Hra bude rovnako obsahovať:
- Zmeny v široko populárnom režime FIFA Ultimate Team
- Nový online režim súťaženia medzi hráčmi
- Celú radu nových funkcií a výhod v režime EA SPORTS Football Club
- Tradične vysokú mieru autenticity v podobe viac než 500 licencovaných klubov