VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Športové

Pro Evolution Soccer 2014

Pro Evolution Soccer 2014

Výrobca: Konami
Žáner: Športové
Platforma: PC
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Vývojári sa na nový ročník snažili prepracovať každý prvok hry a vytvoriť nový svieži a energický štandard pre futbalové tituly. Okrem výrazne vylepšeného grafického kabátu a hladkých animácií sa PES 2014 pochváli novými možnosťami. Svetové hviezdy futbalu už nebudú obmedzené systémom animácií a umelou inteligenciou. Pri prvom dotyku s loptou ihneď spoznáte, či loptu spracováva svetová futbalová trieda alebo neskúsený hráč, ktorý ešte potrebuje trénovať.

V PES sérii je už dávno lopta považovaná za individuálny subjekt, rovnako tak to bude i v tomto ročníku. To dá hráčom obrovské možnosti pri hraní. Titul ponúka 360 stupňové ovládanie, ako nad loptou, tak i oboma nohami hráča. Samotný pohyb a správanie lopty budú ovplyvňovať rôzne faktory, vrátane prihrávky a následného spracovania.

Motion Animation Stability System má zase zaručiť osobitejšie a dynamické súboje medzi futbalistami, do ktorého prehovorí váha, skúsenosti, ale i rýchlosť hráčov. Umelá inteligencia je celkovo vylepšená, hráči sa budú realisticky pohybovať, riešiť problémy, lepšie predvídať situácie, častejšie nahrávať a rovnako si budú plniť obranné povinnosti. Prepracované boli i rohové kopy, penalty a pod.