VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / FPS

Battlefield: Bad Company 2 (Ultimate Edition)

Battlefield: Bad Company 2 (Ultimate Edition)

Výrobca: Electronis Arts
Žáner: FPS
Platforma: XBOX 360
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 5 dní

Rota Battlefield Company už po druhý krát vstupuje do víru akcie. Všetkými silami musí bojovať o vlastné prežitie, využiť každú zbraň a každé vozidlo pre svoju taktickú prevahu nad nepriateľom. Tentoraz sa štvorčlenná rota vydá do hustých džunglí, zasnežených hôr a dedín.

Všetko, čo bolo v prvom dieli skvelé (veľa akcie a deštrukcie), tu vynikne v o to väčšej miere. Predĺžený bol dohľad do diaľky, výrazne zlepšená umelá inteligencia spolubojovníkov i protivníkov v singleplayerovej kampani, a hlavne deštrukcie prostredia, čo môžu využívať i jednotky pre svoje krytie. V inovácii nezaostane ani intuitívnejšie ovládanie vozidiel alebo prepracovanejšie explózie.br>

Ultimate edition obsahuje:
online hru Battlefield 1943

  • Zvoľte si svoj spôsob – vyberte si, či chcete byť strelcom, plaziacim sa zákopmi, nezlomným veliteľom tanku, alebo stíhacím esom, chrániacim nebo. Hrajte ako vlk samotár, alebo s kamarátmi a spoločne zvráťte priebeh bitky. Či už bude vaša voľba akákoľvek, čaká na vás komplexná napínavá online strielačka v jedinečnom štýle Battlefield.
  • So získanými hodnosťami a vyznamenaniami sa v úlohe amerického výsadkára alebo japonského císarského námorníka vydajte do vyrovnaných bitiek na match-made serveroch. Battlefield 1943 je vaša osobná verzia jedného z najslávnejších vojnových ťažení v dejinách!
  • Pustite sa do masívnej deštrukcie prostredníctvom bombových prepadov, tankov, alebo stíhačiek, štartujúcich z lietadlových lodí a nechajte sa unášať najlepším multiplayerovým systémom boja v pozemnej, vzdušnej a vodnej bojovej technike.
  • V troch skvelých a plne ničiteľných lokalitách pacifického bojiska, bojujte s až 24 hráčmi online. Či už si zvolíte Guadalcanal, Iwo Jimu alebo klasický Wake Island, čaká na vás tá najlepšia pechotná bojová akcia, doplnená o všetky možné druhy bojovej techniky.
  • Sledujte, ako sa s prívalom olova, ktoré sa začne sypať na vás a vašich spolubojovníkov, premení nádherný tichomorský ostrov na zjazvené bojisko!
  • Na zdolanie vašich protivníkov použite klasické a legendárne zbrane II. svetovej vojny. Nedajte im šancu na diaľku s pomocou ostreľovačského zameriavaču, alebo im v boji muža proti mužovi dajte pocítiť chlad ocele vášho bajonetu.

Onslaught mód

  • Mód Onslaught rozširuje onlinový multiplayer Battlefield: Bad Company™ 2 a prináša prvú onlinovú kooperatívnu akciu v štýle série Battlefield na PS3 a Xbox 360.
  • Na celkovo 4 rozšírených mapách môžu spojiť sily až 4 hráči a vyskúšať si na nich svoje schopnosti tímovej spolupráce proti novo vyzbrojenému nepriateľovi - napríklad člnom Mark V SPECACT - na súši, na vode i vo vzduchu. Cieľom je v čo najkratšom čase obsadiť a udržať niekoľko strategických bodov a súperiť v štatistikách výsledkových tabuliek módu Onslaught s priateľmi a ďalšími členmi hráčskej komunity.
  • Onslaught má 4 úrovne náročnosti, vrátane hardcore náročnosti, a preto predstavuje pre hráča Battlefield: Bad Company™ 2, či už ide o ostrielaných veteránov, alebo nováčikov, ideálne bitevné pole na dosiahnutie perfektnej tímovej súhry!

Štyri odomykateľné zlepšováky súvisiace s bojovými vozidlami

  • Vylepšený pancier – Zosílené brnenie je možné aplikovať na vozidlá všetkých typov za účelom zlepšenia odolnosti proti výbušninám a proti pancierovým hlaviciam. Značne zvyšuje životaschopnosť vozidla
  • Vynikajúca palebná sila – Prídavný zbraňový balíček je k dispozícii vodičom všetkých obrnených vozidiel. V dôsledku výrazne rozširuje škálu cieľov, na ktoré môžete s úspechom zaútočiť
  • Senzor pohybu – Tento elektronický prídavok umožňuje presne lokalizovať jednotky pohybujúce sa v blízkosti vozidla
  • Stopovací projektil – Tento magnetický projektil sa pevne prichytí na povrch cieľového vozidla. Členovia vášho tímu potom budú môcť sledovať pohyb nepriateľa, zamerať ho a vypáliť na neho navádzaciu strelu, ani čo by nutne potrebovali mať vizuálny kontakt

Dve klasické zbrane z hry Battlefield 1943

  • Poloautomat M1A1 – Táto síce ťažká ale spoľahlivá zbraň sa v rukách Battlefield veterána premení v skazonosnú silu
  • Pištoľ M1911 – Modifikovaná M1911, vysokého kalibru .45 (11,5 mm), je obľúbená pre svoju spoľahlivosť a palebnú silu
  • Hlavné rysy :
    - Možnosť ovládať viac než 15 vozidiel, vrátane obrnených transportérov, helikoptér, štvorkoliek a ďalších...
    - Využite až 40 rôznych zbraní plus pätnásť príslušenstiev, ako napr. ďalekohľad, alebo nočné videnie
    - 15 tisíc vylepšení vašej postavy, čo hráč, to unikátny herný charakter