VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Akčné

Grand Theft Auto V + exkluzívny A2 plagát

Grand Theft Auto V + exkluzívny A2 plagát

Výrobca: Rockstar Games
Žáner: Akčné
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický jazyk
Dostupnosť tovaru: na sklade

Ku každej objednávke pribaľujeme exkluzívny A2 plagát!

Ďalšie pokračovanie už dobre známej série sa vracia ku koreňom otvoreného dielu San Andreas, kde ste mali možnosť okrem mesta cestovať tiež priľahlými oblasťami vidieka.

V hre sa ujmete rovno troch hlavných hrdinov. Michaela (štyridsiatnik, bývalý bankový lupič), Trevora (štyridsiatnik, kriminálnik) a Frankieho (Afroameričan, dvadsiatnik, exekútor). Medzi nimi si budete môcť ľubovoľne prepínať skrz "rýchle menu", kedy sa kamera zdvihne nad mapu v štýle Google Earth a vy len na mape vyberiete postavu, do ktorej sa chcete "prevteliť". Každý z hrdinov ovláda niečo iné a zároveň má každý dosť odlišnú povahu.

Riadenie áut, streľba, boj - to všetko sa dočkalo kompletného prerobenia. Los Santos, v ktorom sa hra odohráva je väčší než herný svet Red Dead Redemption, GTA V a San Andreas dohromady. Čakajú vás mestá, vojenská základňa, divočina, ale i oceánske dno.

Vychádza na dvoch diskoch: disk 1 slúži pre povinnú jednorázovú inštaláciu, disk 2 je určený pre samotné hranie. Po dokončení inštalácie si hráči budú môcť vychutnat Grand Theft Auto V i Grand Theft Auto Online bez potreby disky meniť. Táto úvodná inštalácia vyžaduje pevný disk pre Xbox 360 alebo externú 16GB jednotku USB flash (predávaná samostatne) s aspoň 8 GB voľného miesta. Pri použití jednotky USB flash sa musí jednať o zariadenie s podporou technológie USB 2.0 a minimálnou čítacou rýchlosťou 15mb/s, musí byť naformátovaná pre použitie s konzolou Xbox 360. Pre dosiahnutie optimálneho výkonu je doporučené použiť novú jednotku USB flash.

Galéria k tovaru