VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Akčné

Grand Theft Auto V + exkluzívny A2 plagát

Grand Theft Auto V + exkluzívny A2 plagát

Výrobca: Rockstar Games
Žáner: Akčné
Platforma: PS3
Jazyk: Anglický jazyk
Dostupnosť tovaru: 5 kusov

Ku každej objednávke pribaľujeme exkluzívny A2 plagát!

Ďalšie pokračovanie už dobre známej série sa vracia ku koreňom otvoreného dielu San Andreas, kde ste mali možnosť okrem mesta cestovať tiež priľahlými oblasťami vidieka.

V hre sa ujmete rovno troch hlavných hrdinov. Michaela (štyridsiatnik, bývalý bankový lupič), Trevora (štyridsiatnik, kriminálnik) a Frankieho (Afroameričan, dvadsiatnik, exekútor). Medzi nimi si budete môcť ľubovoľne prepínať skrz "rýchle menu", kedy sa kamera zdvihne nad mapu v štýle Google Earth a vy len na mape vyberiete postavu, do ktorej sa chcete "prevteliť". Každý z hrdinov ovláda niečo iné a zároveň má každý dosť odlišnú povahu.

Riadenie áut, streľba, boj - to všetko sa dočkalo kompletného prerobenia. Los Santos, v ktorom sa hra odohráva je väčší než herný svet Red Dead Redemption, GTA V a San Andreas dohromady. Čakajú vás mestá, vojenská základňa, divočina, ale i oceánske dno.

Vychádza na jednom disku, inštalácia obsahu sa spustí okamžite po jeho vložení do mechaniky. Inštalácia zaberá zhruba 8 GB miesta, hru bude možné spustiť po jej dokončení.

Galéria k tovaru