VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Arkády

Puppeteer

Puppeteer

Výrobca: Sony
Žáner: Arkády
Platforma: PS3
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Puppeteer znamená v preklade bábkar a práve tým sa hráč stáva. V moci máte totiž malú bábku chlapca, ktorého zlý medveď zavrel v temnom hrade. Jedinou možnosťou, ako z tohto miesta utiecť, je nájsť čarovné nožnice Calibrus.

Celá hra sa nesie v rozprávkovom duchu. Postavy sú jasne čierno-biele, aby bolo ľahké rozpoznať, kto je zlý a kto dobrý; dialógy sú veršované a grafický štýl podobne roztomilý, ako v LittleBigPlanet. Z toho je jasné, že hra mieri predovšetkým na deti a ich rodičov.

Vedľa publika so sebou divadlo celkovo logicky nesie i fixnú kameru. Teda kameru, ktorá sa vôbec nehýbe; jednoducho stále sledujete jednu scénu, na ktorej sa akurát mení pozadie a kulisy. So zmenou kulís, ktorá príde zhruba každých päť minút, sa väčšinou zmeny i štýl hry.

Bábková postavička z príbehových dôvodov nemá svoju originálnu hlavu, a tak musí hľadať náhrady. Práve hláv je v hre rovnako ako scén, veľké množstvo. Každá má navyše svoju špecifickú funkciu a vzhľad. V prípade, že si na ramená nasadíte pavúka, môžete pri pavučine privolať matku pavúčicu, a tá vás posunie do bonusového levelu. Hlavy zároveň reprezentujú hráčove životy, pričom platí obľúbené trojsekundové pravidlo. Keď sa tak dostanete do úzkych a stratíte hlavu/život, môžete ju do 3 sekúnd zdvihnúť a ste zachránení.