VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Simulátory

TRAKTOR Simulátor 4 (Agricultural Simulator 2013)

TRAKTOR Simulátor 4 (Agricultural Simulator 2013)

Výrobca: TopCD
Žáner: Simulátory
Platforma: PC
Jazyk: Anglický jazyk, české titulky
Dostupnosť tovaru: 18 ks

Úlohou hráčov je dohliadať na všetky oblasti hospodárstva, ako je výroba a predaj tovaru, nákup zvierat a strojov, nákup a rozvoj pozemkov. Traktor 4 prináša množstvo nových funkcií, vrátane dynamického terénu so skutočnými brázdami orby, viac než 100 traktorov a množstvo ďalších rozšírení.

Vozidlá musia byť pravidelne opravované, ich náročné použitie bude mať vplyv na ich technický stav. Hra tak dostáva novú úroveň realistickosti.

Medzi mnohými inými strojmi môžete pracovať s vybavením od Challengeru, Fendtu, Massey Fergusonu alebo Valtrou. Samozrejme, že do všetkých traktoroch môžete zasadnúť za volant a ovládať tieto stroje ako len chcete. K dispozícii máte tri rôzne prostredia, vrátane miest, dedín a fariem. Tentokrát si môžete zvoliť medzi nádhernými Toskánskymi kopcami, strmými úbočiami európskych Álp a rozsiahlymi pláňami severnej Ameriky.

Hlavné rysy :
- Viac než 100 originálnych traktorov a strojov a zariadení od renomovaných výrobcov, ako sú Challenger, Fendt, Massey Ferguson a Valtra
- Tri rozdielne prírodné prostredia, ktoré obsahujú mestá, dediny a farmy v Toskánsku, na úbočí Álp, alebo na pláňach severnej Ameriky v USA
- Dynamický a realistický terén
- Rozmanité druhy plodín a hospodárskych zvierat
- Množstvo predajných miest na mapách pre všetky druhy produktov
- Interaktívny tutoriál pre začiatočníkov