VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Akčné

Prototype 2 (Blackwatch Collectors Edition)

Prototype 2 (Blackwatch Collectors Edition)

Výrobca: Activision
Žáner: Akčné
Platforma: PS3
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 9 dní

Táto edícia obsahuje navyše DLC Pack #1 - Colossal Mayhem, soundtrack na CD, obrázkovú knižku, komiks na stiahnutie a 20% zľavu na online produkty značky Prototype.


Hlavný hrdina Alex Mercer nepatrí medzi typických dobrákov. Vypustil totiž v New York City supervírus, ktorý z neho síce urobil nadprirodzene silného mutanta, ale väčšinu obyvateľov premenil v infikované monštrá. Zo svetovej metropoly sa tak stala vojnová zóna, v ktorej sa armáda snaží získať kontrolu.

Alex Mercer sa stratil 14 mesiacov po tom, ako v New Yorku prepukli boje. Armáda sa pokúša obnoviť poriadok a rozdelila mesto do troch bezpečnostných zón podľa miery infikácie. Červená zóna je najhoršia, tu stále panuje nezvládateľný chaos a vírus má prevahu.

James Heller je rodený Newyorčan a slúžil ako vojak v Afganistane, či Iraku. Pri prepuknutí vírusu stratil dcéru a ženu, takže je plný zloby a túžby po pomste. Dobrovoľne sa prihlási do služby v červenej zóne. Chce zomrieť a chce so sebou zobrať čo možno najviac mutantov.

Hlavá mutačná schopnosť Jamesa Hellera je založená na zvláštnych mäsitých šľachách, ktoré vystreľuje a zachytáva nimi akékoľvek objekty, či už sú to autá alebo nepriatelia. Tí sú následne dosť brutálne roztrhaní zvláštnou silou. Ďalšie schopnosti má hrdina podobné tým z prvého dielu.