VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Stratégie

SimCity: Societies Deluxe EN

SimCity: Societies Deluxe EN

Výrobca: Electronis Arts
Žáner: Stratégie
Platforma: PC
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 9 dní

Budovateľsko-ekonomická stratégia, ktorá ponúka možnosť budovať nielen mesto, ale spolu s ním i spoločenstva, kultúru sociálnej skupiny a ich chovanie. Inak povedané, už sa nebudete starať len o domčeky a baráčky, ale hlavne o ľudí, ktorí v nich bývajú a v ich okolí žijú.

Dostanete možnosť vytvoriť mesto vegetariánov, kultúrne rozvinuté mesto, policajné mesto, ale aj mesto duchov. Základná ponuka budov je zhruba 350 kúskov, ktoré je možno v rámci svojho mesta spojovať a aranžovať podľa svojej chuti a nálady. Budovy sa delia podľa rady kritérií, pričom jedným z tých veľmi dôležitých je aj architektonický sloh. K dispozícii sú budovy industriálneho vzhľadu, honosné historické budovy a tak ďalej.

Jedna z najdôležitejších noviniek sú tzv. sociálne energie, ktoré produkujú a zároveň spotrebovávajú vaše postavené budovy. Medzi sociálne energie patria – priemysel, bohatstvo, poslušnosť, vedenie, starostlivosť a kreativita. Na tom, ako budete v rámci svojho mesta riadiť spotrebu a produkciu týchto sociálnych energií, bude závisieť nálada a chovanie obyvateľov, ale i vzhľad miest.

Najnovší diel SimCity je navyše komplexnejši ako jeho predchodcovia a nevyžaduje tak po vás starosť o poslednú korunu v pokladnici. Odpadá teda budovanie energetických sietí alebo konzultácie s poradcami - na vzhľade mesta a správaní obyvateľov uvidíte sami, čo komu chýba a čoho je naopak veľa.