VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / RPG

ArcaniA: The Complete Tale

ArcaniA: The Complete Tale

Žáner: RPG
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický jazyk
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Pôvodný "Gothic IV: Arcania" + datadisk "Fall of Setarrif"
(český manuál TU)

Gothic IV: Arcania
Priame pokračovanie série Gothic, ktoré je rozdelené na viac kapitol a odohráva sa 10 rokov po udalostiach z Gothic III. Herný svet je veľkosťou porovnateľný s predošlým dielom a jedná sa o južné ostrovy. Nájdete tu rozdielnu faunu a flóru, náhle zmeny počasia, striedanie denného a nočného cyklu.

Pokračovanie prináša nielen dokonalejšiu grafickú stránku hry ale tiež prepracovanejšie detaily typu stekajúcej vody z kameňov a stromov za dažďa, či správanie NPC v závislosti na počasia. V hre navštívite celkovo tri ostrovy, pričom na tom hlavnom strávite okolo 95% času a ako celkovú hraciu dobu autori uvádzajú rozmedzie 30-80 hodín v závislosti od plnenia nepovinných úloh.

Gothic IV: Arcania - Fall of Setarrif
Datadisk Fall of Setarrif ponúka nový príbeh, 10 hodín hrania s množstvom nových úloh a misií, novú škálu rôznych položiek na úpravu postavy, nových nepriateľov (predovšetkým hordu monštier) a chýbať nebude ani rozšírení herného sveta. Ten by mal obsahovať nové regióny v podobe miest, pobrežia, džungle a o.i. i hory s vulkanickou činnosťou.