VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PSP / Akčné

SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike

SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike

Výrobca: Sony
Žáner: Akčné
Platforma: PSP
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Ďalší diel vojenskej taktickej akcie práve so zameraním na väčšie možnosti a zároveň nutnosť taktizovania. Pripravte sa teda na to, že jednotlivé misie majú časť plánovaciu a prevádzaciu. V tej plánovacej si rozmiestnite spolubojovníkov a v tej prevádzacej sa potom vrhnete do akcie samotnej.

Avšak akcia nie je zďaleka tak priamočiara, ako tomu bolo u predošlých dieloch. Vplyv na to má čiastočne i ovládanie, ktoré sa podobá skôr strategicko-taktickým simuláciám typu Full Spectrum Warrior. To znamená, že hra podľa situácie ponúka napríklad niekoľko druhov streľby, jeden si zvolíte, potvrdíte ho a potom dôjde ku streľbe. Takže žiadne priame ovládanie streľby a ďalších špeciálnych akcií. Všetko je riadené cez menu, teda cez rozkazy.

Každý z vojakov v týme má samozrejme špeciálne schopnosti a vybavenie ale i štatistiky. A práve tie rozhodujú o úspešnosti streľby, rýchlosti pohybu, nosnosti a tak ďalej. Novinkou je tiež skutočnosť, že už v hre nie sú iba členovia špeciálnych jednotiek US armády ale i špeciálne vycvičení vojaci ďalších deviatich národností.