VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Akčné adventúry

L.A. Noire (The Complete Edition)

L.A. Noire (The Complete Edition)

Výrobca: Rockstar Games
Žáner: Akčné adventúry
Platforma: XBOX 360
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Game of the Year edícia obsahuje všetky doposiaľ vydané stiahnuteľné dodatky!

 

Intenzívna zmes akcie a skutočnej detektívnej práce boria zavedené žánrové zvyky, čím dáva za vznik jedinečnému a úchvatnému thrilleru.

Dej L.A. Noire je situovaný do Los Angeles v období krátko po II. svetovej vojne, kedy tu nie je núdza o násilie a korupciu. Jedná sa o kriminálny thriller, ktorý hladko kombinuje vyšetrovanie zločinu, hľadanie stôp, automobilové naháňačky a prestrelky s revolučným hraním založeným na výsluchoch, ktoré hráčom umožnia interpretovať emócie postáv, a dostať sa tak k pravde. Hráči prevezmú úlohu Colea Phelpsa, vyznamenaného vojnového veterána, ktorý stúpa nahor po kariérnom rebríčku Los Angeleského policajného oddelenia skrz riešenie série brutálnych vrážd a ďalších zločinov, ktoré ho privedú tvárou v tvár k temnému srdcu Los Angeles, v priebehu zlatej éry Hollywoodu.

Hra L.A. Noire je vyvíjaná v zvláštnej spolupráci medzi spoločnosťami Rockstar Games a Team Bondi a zahŕňa novú revolučnú technológiu MotionScan. MotionScan využíva 32 kamier s vysokým rozlíšením, ktoré snímajú tváre hercov v 3D, čím prenášajú každý aspekt ich výkonu do hry, a po prvýkrát tak umožnia hráčom čítať z pier herných postáv a do posledného detailu študovať detaily výrazu ich tváre.

Galéria k tovaru