VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / RPG

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition

Výrobca: Bethesda
Žáner: RPG
Platforma: PS3
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 5 dní

Legendary edition obsahuje základnú hru TES V: Skyrim s dodatkom Dawnguard, Dragonborn a Hearthfire.


Pokračovanie RPG fenoménu, ktoré rozpráva nové dobrodružstvo z fantasy sveta, v ktorom na vás čaká cez sto unikátnych dungeonov po inak bohatej faune a flóre rozsiahleho sveta. V niektorých podzemných kobkách nájdete tiež unikátne rébusy ale predovšetkým boj.

Skyrim sa odohráva 200 rokov po udalostiach z Oblivionu. Draci sa vracajú do krajiny Skyrim a vaším cieľom je zastaviť dračieho boha, než vás a celú krajinu pohltí prebiehajúca občianska vojna. Počas hrania sa ocitnete v konflikte s obrovským Yettim, s pavúkmi a ďalšími netvormi. Zásadnou novinkou je, že na začiatku hry si nebudete vyberať triedu, a že získaním každého skillu sa vám má zlepšovať celková úroveň postavy.

Dawnguard
Rozšírenie pre hru The Elder Scrolls V: Skyrim, v ktorom budete čeliť návratu upírieho lorda Harkona, ktorý sa vracia medzi živých. Pokiaľ sa k Harkonovi pridáte, čo vám hra umožní, vašim cieľom bude zatieniť slnko a nastoliť vo svete vek tmy. V opačnom prípade narukujete do organizácie Dawnguard, ktorá sa špecializuje na lov upírov.

Datadisk ponúka to a veľa ďalšieho. Každá strana má iné zázemie a unikátny obsah. Upírí lordi a vlkolaci budú mať vlastný perkový strom. Upírí lordi budú svoju podobu môcť ľubovoľne opúšťať a meniť sa na niečo iné - desivejšie. Z legendárnych drakov sa stanú len beštie na vysokej úrovni a okrem nich v Dawnguard stretnete ešte gargoyly, smrtiace psy alebo ozbrojených trollov.

Dragonborn
Rozšírenie pre hru "The Elder Scrolls V: Skyrim", ktoré vám umožní lietať na drakoch na severskom ostrove Solstheim, teda na rovnakom mieste, kde sa odohrávala expanzia Bloodmoon pre "The Elder Scrolls III: Morrowind". Leží na hraniciach medzi Morrowindom a Nordom, vlastne Skyrimom.

Hearthfire
Tretie rozšírenie umožňuje hráčom kúpiť si pozemok a zriadiť svoju vlastnú usadlosť. Teplo domova poznáte už postavením jednoduchej chatrče, je možné ale tiež doslova naplniť príslovie "môj dom, môj hrad" a vybudovať rozsiahle panstvo so stajňami, zbrojnicou či alchymistickým laboratóriom.