VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / Akčné

Army of Two: The Devils Cartel

Army of Two: The Devils Cartel

Výrobca: Electronis Arts
Žáner: Akčné
Platforma: PS3
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 9 dní

Pokračovanie úspešnej kooperatívnej akčnej hry z vojenského prostredia plného lietajúcich guliek a akčných scén pumpujúcich vám adrenalín do žíl.

Tvorcovia sa tentokrát rozhodli posunúť priekopnícky kooperatívny systém do intenzívnejšej, vážnejšej a drsnejšej polohy. Hráči sa ocitnú na nebezpečných uliciach mexického mesta v úlohách dvoch príslušníkov jednotky Tactical Worldwide Operations (T.W.O.) s kódovými názvami Alpha a Bravo. Dvojica je vysadená priamo do epicentra zúriacej drogovej vojny a jej úlohou je splniť misiu v prostredí, kde na každom kroku číha úskok a zrada. Atraktívne reálne kulisy, kooperatívny režim a oceňovaný engine Frostbite 2 sľubujú naozajstné deštrukčné peklo.

V kooperácii ak online, tak na rozdelenej obrazovke ponúka Army of Two: The Devil’s Cartel hráčom šancu odlíšiť sa od ostatných prostredníctvom prepracovaného systému vlastných úprav a vylepšovaní postavy. Ochrannou bojovou maskou počínajúc a obľúbenou zbraňou končiac, si hráči môžu upravovať svojho Alphu či Brava a premeniť týchto ostrieľaných žoldnierov k obrazu svojmu.