VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Športové

NHL 13 CZ

NHL 13 CZ

Výrobca: Electronis Arts
Žáner: Športové
Platforma: XBOX 360
Jazyk: české titulky
Dostupnosť tovaru: 2 ks

Trinástka predstavuje najvýznamnejšie zmeny od uvedenia revolučného systému Skill Stick v NHL 07. Vďaka novému systému korčuľovania a umelej inteligencie poskytne herný zážitok zachytávajúci rýchlosť, kreativitu i rôzne herné stratégie hokeja v NHL. Medzi ďalšie novinky patrí vzájomné prepojenie fanúšikov so spoluhráčmi a svetom skutočného hokeja v nových režimoch a dokonca prostredníctvom mobilnej aplikácie.

NHL 13 prináša nový systém korčuľovania, vylepšené herné režimy, mobilné aplikácie a mnoho ďalšieho:

True Performance Skating – korčuľovanie na základe reálnych fyzikálnych zákonov presne kopíruje výbušnosť, energiu a maximálnu rýchlosť hráča. Táto inovácia spolu s ovládaním Skill Stick dáva hráčom do rúk kompletný arzenál 'zbraní' akými disponujú hviezdy NHL.

EA SPORTS Hockey I.Q. – Inovatívny systém umelej inteligencie riadi správanie hráčov, brankárov i celých tímov. V rámci nového systému Hockey I.Q. vnímajú virtuálni hokejisti prítomnosť každého hráča na ľade, a tak sú schopní rýchlejšie a reálnejšie sa rozhodovať.

GM Connected – Tento režim má základ v najpopulárnejšom offline režime Be a GM a umožňuje hrať proti priateľom alebo s nimi vo vlastnej NHL s 30 tímami. Stanete sa manažérom tímu v NHL a budete môcť okrem hrania zápasov priamo ovplyvňovať činnosť klubu aj mimo ľadu.