VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / RPG

Dungeon Siege

Dungeon Siege

Žáner: RPG
Platforma: PC
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 2 dní

Túžite poznať neobmedzené dobrodružstvá v troch storočiach starom kráľovstve Ehb? Chcete sa stať aspoň na chvíľu silným bojovníkom alebo rozvinúť svoje mentálne schopnosti a pôsobiť ako kúzelník? Láka vás výber zbraní a kúziel pre obranu vo veľkolepých bitkách? S „Dungeon Siege“ a siedmimi ďalšími dobrodruhmi máte možnosť zdieľať jedinečné zážitky.

V počítačovej hre „Dungeon Siege” sa spoja prvky fantazy s výnimočne intenzívnym zážitkom a nepretržitou akciou. Vďaka použitiu modernej technológie ponúka hra vysoko kvalitnú grafiku zobrazujúcu trojrozmerným svetom s dokonale realisticky prepracovanými detailmi. Hráči „Dungeon Siege” cestujú hlbokými lesmi i podzemnými jaskyňami na pozadí úžasnej krajiny celkom jednotlivého sveta. Pri hraní nie sú užívatelia nikdy vytrhnutý z virtuálneho sveta, pretože nemusia čakať na nahrávanie ďalších epizód.

Hlavné rysy :
- Hráči sa v svete „Dungeon Siege” pohybujú až v osemčlenných skupinách. Spočiatku vystupujú ako obyčajní roľníci, neskôr spoja svoje sily s ďalšími postavami a zahajujú svoje schopnosti. Hráči môžu využiť svoje sily a cestovať ako silný bojovníci, putovať alebo rozvíjať svoje mentálne schopnosti a pôsobiť ako kúzelníci. Môžu sa tiež zúčastniť strhujúcich a veľkolepých bitiek, pre ktoré majú k dispozícií viac než 1000 druhov zbraní a brnení a tiež viac než 100 rôznych kúziel.
- „Dungeon Siege” ponúka užívateľom nové zážitky pri zapojení viacerých hráčov. Vedľa možnosti opakovania misie jediného hráča v rámci hry s viacerými účastníkmi umožňuje „Dungeon Siege” vstup do celkom samostatného sveta Utraean Peninsula s dvojnásobne väčším priestorom ako pri hre jediného hráča. „Pomocou systému pre zapojenie viacerých hráčov sa hra „Dungeon Sieges” môže cez MSN Zone, Internet alebo miestnu sieť (LAN) naraz zúčastniť až osem hráčov,“ odporúča Tomáš Koška, Desktop Product Manager spoločnosť Microsoft .
- Na užívateľa „Dungeon Siege” čaká tiež prevratný nástroj pre vlastnú úpravu hry – „Siege Editor“, ktorý bude k dispozícií krátko po uvedení hry na trhu. „Siege Editor” umožní hráčom navrhovať a vytvárať celkom nové svety pre nekonečné bitky a meniť mnoho aspektov hry.