VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Akčné

Assassins Creed III CZ (George Washington Edition)

Assassins Creed III CZ (George Washington Edition)

Výrobca: Ubisoft
Žáner: Akčné
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický jazyk, české titulky
Dostupnosť tovaru: do 5 dní

Severná Amerika 18. storočia. Po viac než 20 ročnom konflikte sa 13 amerických kolónií a Britská koruna ocitajú na pokraji mohutnej vojny. Bojové línie sú načrtnuté. Krviprelievanie je nevyhnutné. Zo žeravého popola svojej vypálenej osady povstane nový asasín. V žilách mu koluje mohavská a britská krv a jeho boj za slobodu a spravodlivosť bude ukovaný v plameňoch revolúcie.

Už tretí plnohodnotný diel tejto série sa odohráva na pozadí vojny za americkú nezávislosť na konci 18. storočia. Predstavuje nového hrdinu Ratohnhaké:tona, v ktorého žilách koluje indiánska a britská krv. Po prijatí mena Connor sa stáva novým hlasom volajúcom po spravodlivosti v odvekej vojny asasínov s templárov.

Hráči sa stanú asasínmi vo vojne za oslobodenie od bezohľadnej tyranie v najštylizovanejších a najplynulejších bitkách celej série. V hre sa počas vojny za nezávislosť hráči dostanú od nádherných a neskrotených hraníc cez žijúce koloniálne mestečká, až na chaotické bojiská, v ktorých sa americká armáda Georgea Washingtona stretáva s veľkolepou britskou armádou.

Washington Edition obsahuje:


- Prvý DLC balíček s podtitulom "Ukrytá tajemství" do hry pridáva 3 dodatočné misie (Ztracené mayské ruiny, Duch války a Potopené tajemství)


- Druhý DLC balíček s podtitulom "Bitvou zocelený balíček" do hry pridáva tri nové hrateľné postavy (Guvernér, Horal a Kojot) a tri nové mapy do multiplayeru (Charlestown, pevnosť St. Mathieu a Saint Pierre)


- "Hanba" je prvou epizódou v príbehu Tyranie krále Washingtona


- "Zrada" je druhou epizódou v príbehu Tyranie krále Washingtona


- "Vykoupení" je treťou epizódou v príbehu Tyranie krále Washingtona