VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Akčné

Assassins Creed III DLC Pack

Assassins Creed III DLC Pack

Výrobca: Ubisoft
Žáner: Akčné
Platforma: PC
Jazyk: Anglický jazyk, české titulky
Dostupnosť tovaru: 3 ks

Rozšírenie pre hru Assassins Creed III o 3 nové príbehové kampane a 2 DLC


Prvý DLC balíček s podtitulom Ukrytá tajemství do hry pridáva 3 dodatočné misie (Ztracené mayské ruiny, Duch války a Potopené tajemství), po ich splnení sa vám odomkne ďalšia zbraň do hry. Tento DLC balíček prináša dva vzhľady pre hru jedného hráča (Kapitán Aquily a Koloniální asasín) a dve postavy do hry pre viacerých hráčov (Červenokabátnice a Ostrostřelec). Pokiaľ teda niektorý z týchto odomykateľných obsahov ešte nevlastníte, je prvý DLC balíček pre vás tou správnou voľbou k doplneniu kompletného odomykateľného obsahu.

Druhý DLC balíček s podtitulom Bitvou zocelený balíček do hry pridáva tri nové hrateľné postavy (Guvernér, Horal a Kojot) a tri nové mapy do hry pre multiplayer (Charlestown, pevnost St. Mathieu a Saint Pierre).

Hanba je prvou epizódou v príbehu Tyranie krále Washingtona - rozšírenia pre jedného hráča, v ktorom poodhalíte alternatívnu históriu udalostí americkej revolúcie. Po revolúcii stúpne Washingtonovi moc do hlavy a stane sa z neho despotický kráľ. Connor sa do tejto reality prebúdza ako Ratonhnhaké:ton - ktorý sa nikdy nepripojil k rádu asasínov - a je privítaný svojou matkou Kaniehtí:io. Zároveň súhlasí s tým, že sa vydá na misiu, ktorej cieľom je Washingtonovo zosadenie. Získajte nové schopnosti, aby ste mohli túto novú hrozbu odraziť a obnoviť slobodu. Prežite históriu tak, ako sa nikdy nestala, a rozpútajte novú revolúciu!

Zrada je druhou epizódou v príbehu Tyranie krále Washingtona - rozšírenia pre jedného hráča, v ktorom poodhalíte alternatívnu históriu udalostí americkej revolúcie. Po revolúcii stúpne Washingtonovi moc do hlavy a stane sa z neho despotický kráľ. Connor sa prebúdza s tím, že sa nikdy nestal asasínom, a púšťa sa do novej misie v boji za slobodu. Cestujte v tejto novej epizóde do Bostonu, aby ste vo vojne proti kráľovi našli pochybného, ale dôverne známeho spojenca - prežite históriu tak, ako sa nikdy nestala, a začnite novú revolúciu!

Vykoupení je treťou epizódou v príbehu Tyranie krále Washingtona - rozšírenia pre jedného hráča, v ktorom odhalíte alternatívnu históriu udalostí americkej revolúcie. Po revolúcii stúpne Washingtonovi moc do hlavy a stane sa z neho despotický kráľ. V tretej a poslednej epizóde s názvom "Vykoupení" sa Ratonhnhaké:tonova púť dočká rozuzlenia. Keď dorazí do New Yorku, využije všetky svoje schopnosti spojené s jeho domorodým pôvodom k tomu, aby prenikol do pevnosti a ukončil tak tyraniu kráľa Washingtona. Prežite históriu tak, ako sa nikdy nestala a začnite novú revolúciu.