VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Konzoly / PS3

Wonderbook: Diggs Nightcrawler CZ + MOVE Starter Pack

Wonderbook: Diggs Nightcrawler CZ + MOVE Starter Pack

Výrobca: Sony
Platforma: PS3
Jazyk: České titulky a dabing
Dostupnosť tovaru: do 5 dní

Po obrovskom úspechu hry Wonderbook: Book of Spells, prichádza ďalšia hra pre Playstation MOVE a príslušenstvo Wonderbook, ktorá je rovnako kompletne v češtine. Diggs Nightcrawler navyše ponúka oveľa viac možností ako s knihou Wonderbook zachádzať, než ponúkala hra Book of Spells – môžete ju otáčať, nakláňať alebo s ňou triasť, a tak objavovať nové možnosti hrania.

Dážďovka Diggs ponúka hráčom detektívny príbeh v štýle film-noir, ktorý ich úplne pohltí od chvíle, kedy otočia stránku s jeho detektívnou kanceláriou. Pokúste sa spoločne s detektívom Diggsom odhaliť komplot a vyriešiť záhadu prípadu vajíčka Valdy Cvaldy.

Príslušenstvo PlayStation MOVE:

Revolučný pohybový ovládač PlayStation Move prináša nový zážitok z hrania vo vysokom HD rozlíšení, založený na pohybe hráča. Kamera PlayStation Eye presne detekuje pohyb Move v 3D priestore a tým hráčovi umožní vstúpiť do hry, ako by bol skutočne "tam".

Pri streľbe z luku uchopíte pohybový ovládač, ako by ste brali naozajstný luk, natiahnete tetivu, zacielite a vystrelíte presne ako v skutočnosti. Pri boxe uštedríte súperovi údery práve tak, ako by ste s ním bojovali v ringu, pri golfe švihnete palicou a loptička sa ako v skutočnosti odpáli na green.

Nielen ale na športy a mini hry je vhodné pohybové ovládanie PlayStation Move. S veľkým výkonom konzoly PlayStation 3 a jej zameraním na hardcore hry, v budúcnosti bude možné ovládač Move využiť v množstve "veľkých" hier od RPG, stratégií (R.U.S.E.), až po adventúry (ako napr. Heavy Rain so špeciálnym update-om pre Move).