VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / FPS

007 Legends

007 Legends

Výrobca: Activision
Žáner: FPS
Platforma: XBOX 360
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Hra ku príležitosti osláv 50. výročia legendy s menom James Bond, v ktorej sa prenesiete späť v čase do najznámejších a napínavých tajných misií agenta 007 z populárnej filmovej série Bondoviek.

007 Legends ponúka originálny a komplexný príbeh spájajúci šesť klasických Bondoviek, vrátane tej najnovšej s menom Skyfall. Rovnako ako vo filmoch, sú hráči vybavení rôznymi špiónskymi vynálezmi a arzenálom zbraní, vrátane legendárnej pištole Walther PPK. Nechýbajú naleštené šporťáky, s ktorými budeme vykonávať pôsobivé kúsky, navštívíme množstvo exotických miest, kde sa stretneme s notoricky známymi protivníkmi a ich prisluhovačmi a samozrejme... zoznámime sa i s nádhernými ženami.

Vedľa príbehovej kampane sa vracajú tiež populárne single-playerové Mi6 Ops misie, ktoré sa po prvý krát objavili v GoldenEye 007: Reloaded, kde si vôbec po prvý krát môžete zahrať i za niektorých z Bondových nepriateľov. A čaká na vás tiež masívny multiplayer zahŕňajúci lokálny režim pre 4 hráčov na rozdelenej obrazovke a online režimy s novými mapami, zbraňami a postavami inšpirovanými 50. ročnou históriou Bondoviek.

Hlavné rysy :
- Originálny a komplexný príbeh, ktorý spája šesť klasických Bondoviek, vrátane najnovšej Skyfall
- Budete vybavení rôznymi špiónskymi vynálezmi a širokým arzenálom zbraní
- Nechýbajú luxusné vozy, s ktorými budeme vykonávať pôsobivé kúsky a zoznámime sa s nádhernými ženami
- Navštívite radu exotických miest, kde sa stretnete s notoricky známymi zločincami
- Vedľa príbehovej kampane sa vracajú tiež populárne single-playerové Mi6 Ops misie, ktoré sa poprvýkrát objavili v GoldenEye 007: Reloaded
- Čaká na vás tiež masívny multiplayer zahŕňajúci lokálny režim pre 4 hráčov na rozdelenej obrazovke a online režimy s novými mapami, zbraňami a postavami inšpirovanými 50. ročnou históriou Bondoviek