VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / FPS

Ghost Recon: Advanced Warfighter

Ghost Recon: Advanced Warfighter

Výrobca: Ubisoft
Žáner: FPS
Platforma: XBOX 360
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 9 dní

Tretí revolučný diel v populárnej takticko-akčnej sérií od spoločnosti Ubi-soft, ktorý sa odohráva v roku 2013. Americká armáda v tejto dobe zavádza supermoderný bojový systém nazývaný Integrated Warfighter Systém (IWS), ktorý má špeciálnym jednotkám pomôcť v boji proti stále nebezpečnejším nepriateľom. IWS tvorí skupinu vycvičených členov jednotky Ghost. Teraz je čas všetko vyskúšať naostro v akcií. Hráč a členovia jeho jednotky sú okrem iného i pokusnými králikmi.

Dej sa odohráva v multikultúrnej juhoamerické metropole Mexico City, kde je treba nielen zastaviť nepokoj a riadiť kolumbijských kartelov, ale dôjde i na záchranu života US prezidenta, a k zneškodňovaniu atómovej bomby a k ďalším akciám.

Ghost Recon 3 je titul postavený na novom enginme, ktorý využíva plné možností konzole Xbox 360 a ponúka neuveriteľné detailné textúry, plne inter-aktívnych prostredí, reálnu fyziku pre všetky objekty a celú radu špeciálnych efektov.

Získate prístup k supermoderným bojovým a komunikačným technológiám, ktoré vám umožnia efektívne riešiť nebezpečné situácie a zároveň byť neustále v obraze o tom čo sa deje v jeho okolí. Vďaka IWS tak budete mať prehľad o tom, kde sa nachádzajú členovia vášho týmu a môžete im na pomerne veľkú vzdialenosť zadávať rozkazy a kontrolovať ich aktivitu.

Hra ponúka single i multiplayer časť, ktoré sa vzájomne prelínajú. Okrem klasického multiplayera v známych i nových módoch hra obsahuje hlavnú singleplayer kampaň, ktorou je možné hrať i v kooperácií s ďalšími 3 hráčmi. V pláne sú aj samostatné sólo mise, ktoré budú v pravidelných intervaloch k stiahnutiu skrz Xbox Live.

Hlavné rysy :
- Vojakom budúcnosti s technológiou roku 2013.
- Prostredie juhoamerickej metropole Mexico City.
- Celkom nový enginme plne využívajúc potenciály konzole novej generácie.
- Zadávanie príkazov ostatným členom jednotky na pomerne slušnú vzdialenosť.
- Multiplayer podpora pre 4 hráčov.