VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / RPG

Mars: War Logs

Mars: War Logs

Výrobca: Focus Entertainment
Žáner: RPG
Platforma: PC
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 5 dní

Akčné RPG z pohľadu 3. osoby, ktoré hráča uvádza do futuristického a dekadentného vesmíru so silným príbehom, kde je každá voľba zásadná. Jedná sa o rovnaký vesmír, ako pri našom predošlom projekte, len sme prepísali príbeh, prispôsobili ho pre „krátky“ digitálny formát a prišli s novými postavami. Tiež sme prepracovali hrateľnosť, aby vzniklo solídne RPG s rozmanitými úlohami, dynamickým a taktickým súbojovým systémom, rozličnými stromami schopností, dialóg s niekoľkými možnosťami odpovede a komplexný systém výroby predmetov.

Od katastrofy, ktorá otriasla Marsom a rozpútala medzi jeho osadníkmi chaos, uplynulo už viac než sto rokov. Moc si rozdelili dve rôzne spoločnosti, ktoré distribujú tú najvzácnejšiu surovinu na neúrodnej planéte: vodu. Konzervatívna a archaická spoločnosť Abundance sa teda snaží udržať si vplyv tvárou v tvár spoločnosti Aurora, mladého cechu, ktorého moc pramení z celej armády technomantov – ľudí, ktorí sú schopní sústrediť energiu do terranských artefaktov a vytvárať tak ničivé „magické“ účinky. Náš príbeh začína uprostred týchto šarvátok, kedy sa mladý zajatec Abundance stretne s Royom, cynickým a neotrasiteľným mužom, a rozhodne sa viesť si vojnový denník... Ujmite sa úlohy Roya Temperancea, mnohostranne talentovaného odpadlíka, a vytvorte okolo seba spoločnosť ľudí so skutočnou osobnosťou.

Hlavné rysy :
- Vyberajte si počas dialógov z mnohých možností a ovplyvnite osud svojho ľudu
- Vytvorte si vlastný bojový štýl vďaka rozvinutému dynamickému súbojovému systému podľa odlišných prístupov na základe vašich rozhodnutí
- Veďte vývoj postavy podľa svojho a vyberte si z tuctu schopností a mnohých prídavných perkov
- Upravte a vytvárajte vlastné vybavenie pomocou výroby predmetov