VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / FPS

Dishonored EN

Dishonored EN

Výrobca: Bethesda
Žáner: FPS
Platforma: XBOX 360
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 7 dní

V časoch neistoty, keď mesto plieni mor a železnou rukou mu vládne tyranská vláda, vyhliadnu si temné sily jediného muža, ktorému zveria do rúk mocné schopnosti. V industriálnom meste Dunwall, plnom tajomných technológií i mystiky iného sveta sa ocitnete v úlohe zradeného osobného strážcu Cisárovny. Krivé obvinenenie z jej vraždy ho prinúti zmeniť strany a stať sa nájomným vrahom, ktorého hlavným poznávacím znamením je strašidelná maska. 

Ako nájomný vrah s nadprirodzenými schopnosťami a hnaný túžbou po pomste budete v hre Dishonored nápadito eliminovať svojich nepriateľov. To vám umožní flexibilný bojový systém kombináciou množstva nadprirodzených schopností, nezvyčajných prístrojov a zbraní. Pod rúškom tmy a v bezpečí tieňa budete číhať na svoje obete a nemilosrdne ich prepadávať. Výsledky misií však budú záležať aj na tom, aký prístup a rozhodnutia v hre zvolíte.

- Ku každému atentátu pristupujte svojím vlastným štýlom. Využite tieň a hluk k svojmu prospechu na svojej nečujnej ceste úrovňami nevidený nepriateľom, alebo surovo zaútočte na nepriateľov, keď zareagujú na Vašu agresivitu. Flexibilný bojový systém umožňuje kreatívne kombinovať Vaše schopnosti, nadprirodzené sily a vybavenie na Vašej cestu úrovňami a pri likvidovaní cieľov. Improvizácia a inovácia definujú Váš herný štýl.

- Svet hry Dishonored reaguje na Váš spôsob hrania. Pohybujte sa ako duch, alebo nepoznajúc žiadne zľutovanie zanechajte za sebou cestu deštrukcie. Rozdielne prístupy ku každej misii prinesú rozdielne výsledky.

- Teleportujte sa pre priblíženie, alebo zastavte čas a predveďte nadpozemské popravy! Kombinácia nadprirodzených schopností a zbraní otvára ešte viac spôsobov, ako prekonať prekážky a eliminovať ciele. Herný systém vylepšovania umožňuje zvládnutie nových smrtiacich schopností a nástrojov.

- Vsúpte do originálneho sveta, ktorý navrhol Viktor Antonov, umelecký riaditeľ hry Half Life 2 . Dishonored prináša svet, kde sa stretáva priemysel a mystika, vytvárajúc hustú atmosféru intríg. Svet je Váš a čaká na preskúmanie.

Galéria k tovaru