VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Konzoly / Xbox 360

XBOX 360 Microsoft Essentials Pack (bezdrôtový gamepad, diaľkový ovládač, HDMI kábel, 3 mesiace Xbox Live GOLD)

XBOX 360 Microsoft Essentials Pack (bezdrôtový gamepad, diaľkový ovládač, HDMI kábel, 3 mesiace Xbox Live GOLD)

Výrobca: Microsoft
Kategória: Príslušenstvo
Platforma: Xbox 360
Jazyk: český manuál
Dostupnosť tovaru: do 7 dní

Xbox 360 Microsoft Wireless Controller - Xbox 360 bezdrôtový gamepad
Bezdrôtový gamepad pre XBOX 360. Dosah až 10m. Možnosť hry až 4 hráčov s wireless gamepadmi na jednej konzole.
- 2.4 GHz bezdrôtová technológia s dosahom až 10 metrov; Prispôsobiteľná sila vibrácií.


Xbox 360 Microsoft Media Remote - Xbox 360 univerzálny diaľkový ovládač
Univerzálny diaľkový ovládač uľahčuje prechádzanie obsahu konzoly Xbox 360 spôsobom, na ktorý ste zvyknutí a ktorý je jednoduchší než použitie herného ovládaču.

- Ovládačom môžete prechádzať menu Xboxu (Xbox 360 dashboard), ovládať prehrávanie DVD a CD v Xboxe a samozrejme akékoľvek médiá z Xbox LIVE.

- Ovládačom je možné ovládať váš TV (je potrebné nastaviť - a potom funguje na všetkých známych výrobcoch TV). Televízor môžete zapnúť/vypnúť, prepínať kanály, meniť hlasitosť a použiť EPG.

- Diaľkové ovládanie na sebe má D-pad ako na Xbox gamepade, všetky akčné tlačidlá A, B, X a Y a tlačidlá pre prehrávanie médií (Play, Rewind, Fast Forward, Record a ďalšie).

- Ovládač je napájaný 2x AAA batériami a je kompatibilný so súčasnými i budúcimi službami Xbox LIVE, ako sú Sky Player, alebo Zune Marketplace.

XBOX 360 - 3 mesiace XBOX Live GOLD
Karta, ktorá vám umožní po dobu 3 mesiacov prístup ku službe XBOX Live GOLD, vďaka ktorej si budete môcť zahrať hry s online podporou proti svojim kamarátom, alebo si napríklad sťahovať rôzne demá/videá na hry nové a dodatky v podobe nových zbraní, levelov, atď. k niektorým hrám.

Xbox 360 HDMI kábel
HDMI kábel je nevyhnutnosťou, pokiaľ chcete pripojiť XBox 360 k televízoru, ktorý má podporu HD Ready alebo FullHD. V opačnom prípade by nebolo možné docieliť patričné rozlíšenie a obraz by bol znehodnotený. HDMI kábel predstavuje zároveň najjednoduchšiu cestu, ako pripojiť XBox 360 k vášmu HD TV setu. Kábel má dĺžku 2m.