VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Konzoly / PSP

Konzola Sony PSP-E1004 (biela)

Konzola Sony PSP-E1004 (biela)

Výrobca: Sony
Kategória: Konzola
Platforma: PSP
Jazyk: český manuál
Dostupnosť tovaru: 1 ks

Systém PSP-E1000 vloží do vašich rúk úžasnú prenosnú zábavu, ani čo by zruinoval vašu peňaženku. Pobavte sa s PSP Essentials pri fantasticky rôznorodých hrách za ceny, na ktoré stačí vreckové. Zábava nepozná žiadne hranice. Tak prečo by ste ich mali poznať vy?

Aké sú hlavné rozdiely medzi PSP-E1004 a PSP-3004?
Systém PSP-E1000 je o niečo väčší a ťažší ako PSP-3000, dajú sa na ňom hrať všetky hry pre systém PSP a neobsahuje žiadne funkcie Wi-Fi.

Rovnako ako systém PSP-3004 je i PSP-E1004 možné pripojiť k počítaču pomocou káblu USB, vďaka čomu môžete do konzoly nahrávať dáta a získate prístup i do obchodu PlayStation Store.

Je kompatibilný s väčšinou súčasných periférií pre systém PSP, vrátane kamery s mikrofónom pre systém PSP, čo znamená, že si môžete na cestách užívať zábavné tituly ako Invizimals a EyePet.

Ako môžem preniesť skôr stiahnutý obsah a uložené herné pozície na iný systém PSP?
Uložené herné pozície a obsah, ktorý ste si skôr stiahli, je možné na iný systém PSP preniesť pomocou pamäťovej karty Memory Stick Duo.

Aké hry môžem na systéme PSP-E1000 hrať?
Na systéme PSP-E1000 je možné hrať všetky súčasné hry pre systém PSP, ale iba v režime pre jedného hráča. Hra viacerých hráčov nie je na PSP-E1000 podporovaná.

Aké iné funkcie ako hry má systém PSP-E1000?
Na systéme PSP-E1000 je možné užívať hudbu, fotografie a video obsah uložený na pamäťovej karte Memory Stick Duo a tiež sťahovať nové filmy z obchodu PlayStation Store.